Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205
Bekijk aanbiedingen

Wilt u een 6 persoons camper huren?

6 persoons camper huren

6 persoons camper huren :

Bij Noorderzon Campers heeft u tal van verschillende mogelijkheden als u een zeer ruime camper zoekt om vakantie mee te vieren. Dus, als u vakantieplannen heeft om met uw gezin, familie of groep vrienden op pad te gaan, dan hebben wij vast voor u een passende camper.
Klik op een van de onderstaande foto’s van de alkoof camper die u het meest aanspreekt en vindt een nette en goedverzorgde camper die bij u én uw camperplannen past.
Wij hebben over heel Nederland deze campers verspreid staan voor u en krijgt u van de campereigenaar volledige uitleg.

De meest gangbare indeling van een alkoofcamper is alsvolgt : boven de voorstoelen heeft u een ruim alkoofbed waar u gemakkelijk met een trapje komt.
Een alkoof camper heeft wee dinettes. Een van de twee kunt u in een handomdraai tot een twee persoonsbed ombouwen. Achterin heeft u een stapelbed die overdwars geplaatst is. Zo kunt u met zes personen verdeeld over de camper van u welverdiende rust genieten.
De twee dinettes zijn aan weerzijden van het gangpad en aan het raam gesitueerd en voorzien van veiligheidsgordels.
De keuken heeft een grote koelkast met vriesvak en uiteraard beschikken al onze alkoofcampers over de benodigde opbergruimte. Neem gerust uw vishengels mee, voetballen en badmintonrackets. Achterop de meeste campers kunt u tussen de twee en vier fietsen meenemen.

Voordelen:
De 6 persoons camper heeft als voordeel dat deze campers alles heeft wat u als vakantievierder nodig heeft en dat is vooral ruimte.
Al deze campers hebben een gezellige zithoek waar u met zes personen ruim aan kunt zitten om te eten, een spelletje te doen, te praten of een boek te lezen.
Het wordt een onvergetelijke vakantie waar wij van Noorderzon Campers graag aan willen bijdragen met een van onze nette campers.
Wilt u een 6 persoons camper bij ons huren, wij hebben alvast deze campers voor u geselecteerd uit onze campervloot.
Mocht u nog vragen hebben, wij beantwoorden ze graag!

01-Sunlight-A72-201536-Sunlight-A72-201534-Sunlight-A72-201520-Sunlight-A72-2015