Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205
Bekijk aanbiedingen

Wilt u een 6 persoons camper huren?

Aantal gerelateerde campers: 0

Huur een camper in huren bij Noorderzon Campers

Bij Noorderzon Campers bemiddelen we landelijk voor diverse particuliere camperverhuurders. Het ophalen van de camper vindt plaats bij de eigenaar zelf, die u persoonlijk zal uitleggen hoe alles werkt en al uw vragen beantwoordt. Of u nu een kort weekend weg plant of een langere vakantie, bij ons vindt u gegarandeerd de perfecte camper, ook in de omgeving van huren.

Uitgebreide keuze aan campers in huren

Wij bieden een breed scala aan campers aan, waaronder buscampers - met of zonder hefdak - en integrale campers. De keuze tussen deze twee types hangt af van uw specifieke behoeften, zoals de gewenste lengte van de camper en de interne indeling.

Buscampers huren in huren

Onze buscampers zijn over het algemeen wat eenvoudiger, hoewel sommige modellen zijn uitgerust met luxe functies zoals een eigen badkamer met douche en wastafel.

Integrale campers huren in huren

Aan de andere kant bieden onze integrale campers een gezellige zithoek, zeker als de voorstoelen worden omgedraaid. Beide types zijn voorzien van een panoramadak, wat zorgt voor een aangename lichtinval. Bovendien hebben ze een achteruitrijcamera, die een veilig hulpmiddel is voor het inparkeren.

Veiligheid op reis met een camper van Noorderzon Campers

Veiligheid is van groot belang voor ons bij Noorderzon Campers. Daarom worden al onze campers professioneel onderhouden en zijn alle officiële zitplaatsen uitgerust met veiligheidsgordels.

Vind de perfecte camper voor uw vakantie bij Noorderzon Campers

Als u vakantieplannen heeft, kunt u bij Noorderzon Campers altijd de juiste camper vinden, ook in de buurt van huren. We zijn er om u te helpen bij het vinden van de perfecte camper voor uw avontuur.

6 persoons camper huren

Huur een 6-persoons camper bij Noorderzon Campers:

Bij Noorderzon Campers heeft u een breed scala aan opties als u op zoek bent naar een zeer ruime camper voor uw vakantie. Of uw vakantieplannen nu een uitje met het gezin, de familie of een groep vrienden omvatten, we hebben ongetwijfeld een camper die aan uw behoeften voldoet.

De alkoof campers die we aanbieden zijn netjes en goed onderhouden. Klik op een van de foto’s van de alkoof campers aan het begin van deze pagina om de camper te vinden die bij u en uw vakantieplannen past. Onze campers staan verspreid over heel Nederland, en de eigenaren geven u een volledige uitleg over het gebruik van de camper.

Een typische indeling van een alkoof camper omvat een ruim alkoofbed boven de voorstoelen, gemakkelijk bereikbaar met een trapje. Deze campers hebben twee dinettes, waarvan er een snel kan worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed. Achterin vindt u een dwarsgeplaatst stapelbed, waardoor tot zes personen comfortabel over de camper kunnen worden verdeeld. De twee dinettes bevinden zich aan weerszijden van het gangpad en bij het raam en zijn voorzien van veiligheidsgordels.

De keuken is uitgerust met een grote koelkast met vriesvak en al onze alkoof campers bieden voldoende opbergruimte. U kunt gerust uw vishengels, voetballen en badmintonrackets meenemen. Op de meeste campers kunt u tussen de twee en vier fietsen vervoeren.

Voordelen van onze 6-persoons campers:

Het huren van een 6-persoons camper bij Noorderzon Campers betekent genieten van een camper die alles heeft wat u nodig heeft voor uw vakantie, vooral ruimte. Deze campers hebben een gezellige zithoek waar zes personen comfortabel kunnen zitten om te eten, een spel te spelen, te praten of een boek te lezen.

Bij Noorderzon Campers willen we graag bijdragen aan uw onvergetelijke vakantie met een van onze nette campers. Als u een 6-persoons camper wilt huren, hebben we al een selectie van campers voor u gemaakt. Mocht u nog vragen hebben, dan beantwoorden we deze graag!