Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205
Bekijk aanbiedingen

Wilt u een 5 persoons camper huren?

Huur een camper in huren bij Noorderzon Campers

Bij Noorderzon Campers bemiddelen we landelijk voor diverse particuliere camperverhuurders. Het ophalen van de camper vindt plaats bij de eigenaar zelf, die u persoonlijk zal uitleggen hoe alles werkt en al uw vragen beantwoordt. Of u nu een kort weekend weg plant of een langere vakantie, bij ons vindt u gegarandeerd de perfecte camper, ook in de omgeving van huren.

Uitgebreide keuze aan campers in huren

Wij bieden een breed scala aan campers aan, waaronder buscampers - met of zonder hefdak - en integrale campers. De keuze tussen deze twee types hangt af van uw specifieke behoeften, zoals de gewenste lengte van de camper en de interne indeling.

Buscampers huren in huren

Onze buscampers zijn over het algemeen wat eenvoudiger, hoewel sommige modellen zijn uitgerust met luxe functies zoals een eigen badkamer met douche en wastafel.

Integrale campers huren in huren

Aan de andere kant bieden onze integrale campers een gezellige zithoek, zeker als de voorstoelen worden omgedraaid. Beide types zijn voorzien van een panoramadak, wat zorgt voor een aangename lichtinval. Bovendien hebben ze een achteruitrijcamera, die een veilig hulpmiddel is voor het inparkeren.

Veiligheid op reis met een camper van Noorderzon Campers

Veiligheid is van groot belang voor ons bij Noorderzon Campers. Daarom worden al onze campers professioneel onderhouden en zijn alle officiële zitplaatsen uitgerust met veiligheidsgordels.

Vind de perfecte camper voor uw vakantie bij Noorderzon Campers

Als u vakantieplannen heeft, kunt u bij Noorderzon Campers altijd de juiste camper vinden, ook in de buurt van huren. We zijn er om u te helpen bij het vinden van de perfecte camper voor uw avontuur.

5 persoons camper huren

Huur een 5-persoons camper bij Noorderzon Campers:

Bij Noorderzon Campers vindt u altijd de juiste 5-persoons camper die perfect past bij uw vakantieplannen. Of u nu op zoek bent naar een alkoof camper of een halfintegrale camper, we hebben keuzes die zijn afgestemd op families of vriendengroepen die samen willen genieten van een ruime, nette camper.

Onze alkoof campers hebben een royaal vast 2-persoons bed boven de voorstoelen, gemakkelijk bereikbaar met een trapje. Deze campers bieden twee zithoeken, waarvan één eenvoudig kan worden omgevormd tot een tweede 2-persoons bed. U vindt ook een stapelbed achterin of, in sommige modellen, een volwaardig 2-persoons bed.

In onze halfintegrale campers kunt u kiezen tussen twee enkele bedden achterin of een Frans bed. Een Frans bed is langs de linker- of rechterkant geplaatst en elk van deze campers heeft ook een hefbed en een zithoek die kan worden omgebouwd tot een 2-persoons bed.

Voordelen van onze 5-persoons campers:

Het huren van een 5-persoons camper bij Noorderzon Campers betekent genieten van alle gemakken die u nodig heeft voor uw kampeervakantie. Onze campers hebben gezellige zitplekken bij het raam, sommige met een treinzit, waar u comfortabel met vijf personen kunt zitten voor een maaltijd, een spelletje of een goed gesprek.

Met de draaibare pilootstoelen heeft u de keuze of u naar binnen of buiten wilt kijken. De keuken is voorzien van een ruim fornuis, en de ruime koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte om al uw levensmiddelen mee te nemen. Onze 5-persoons campers bieden veel ruimte en flexibiliteit.

Aanbod van 5-persoons campers:

Als u een 5-persoons camper wilt huren, hebben we al een selectie van campers voor u gemaakt. Aan het begin van deze pagina vindt u een overzicht van de 5-persoons campers die we beschikbaar hebben. Als u vragen heeft, beantwoorden we deze graag bij Noorderzon Campers.