Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205
Bekijk aanbiedingen

Wilt u een 3 persoons camper huren?

Huur een camper in huren bij Noorderzon Campers

Bij Noorderzon Campers bemiddelen we landelijk voor diverse particuliere camperverhuurders. Het ophalen van de camper vindt plaats bij de eigenaar zelf, die u persoonlijk zal uitleggen hoe alles werkt en al uw vragen beantwoordt. Of u nu een kort weekend weg plant of een langere vakantie, bij ons vindt u gegarandeerd de perfecte camper, ook in de omgeving van huren.

Uitgebreide keuze aan campers in huren

Wij bieden een breed scala aan campers aan, waaronder buscampers - met of zonder hefdak - en integrale campers. De keuze tussen deze twee types hangt af van uw specifieke behoeften, zoals de gewenste lengte van de camper en de interne indeling.

Buscampers huren in huren

Onze buscampers zijn over het algemeen wat eenvoudiger, hoewel sommige modellen zijn uitgerust met luxe functies zoals een eigen badkamer met douche en wastafel.

Integrale campers huren in huren

Aan de andere kant bieden onze integrale campers een gezellige zithoek, zeker als de voorstoelen worden omgedraaid. Beide types zijn voorzien van een panoramadak, wat zorgt voor een aangename lichtinval. Bovendien hebben ze een achteruitrijcamera, die een veilig hulpmiddel is voor het inparkeren.

Veiligheid op reis met een camper van Noorderzon Campers

Veiligheid is van groot belang voor ons bij Noorderzon Campers. Daarom worden al onze campers professioneel onderhouden en zijn alle officiële zitplaatsen uitgerust met veiligheidsgordels.

Vind de perfecte camper voor uw vakantie bij Noorderzon Campers

Als u vakantieplannen heeft, kunt u bij Noorderzon Campers altijd de juiste camper vinden, ook in de buurt van huren. We zijn er om u te helpen bij het vinden van de perfecte camper voor uw avontuur.

3 persoons camper huren

Huur een 3-persoons camper bij Noorderzon Campers:

Bent u op zoek naar het perfecte voertuig voor uw volgende avontuurlijke vakantie? Overweeg dan een 3-persoons camper te huren bij Noorderzon Campers. Wij bieden een breed scala aan opties, van halfintegrale campers met een vast Frans bed achterin tot modellen met een dwarsbed of enkele bedden.

Voor degenen die enkele bedden prefereren, bieden wij campers met bedden die in de lengte zijn gepositioneerd, bereikbaar met of zonder een opstap. Een model met een opstapje geeft toegang tot een ruime garage – ideaal voor het veilig opbergen van uw fietsen of scooter. We hebben ook campers waarin u zonder opstap in uw comfortabele bed kunt stappen. Dit bed kan eenvoudig worden omgevormd tot een luxe bed van 2 meter bij 2 meter.

Als alternatief hebben we campers met een Queensbed, waardoor u gemakkelijk aan uw eigen kant kunt instappen. Deze modellen hebben ook bovenkasten die gemakkelijk te bereiken zijn, en vaak vindt u naast uw bed een handig nachtkastje.

Voordelen van onze 3-persoons campers:

Het voordeel van onze 3-persoons campers is dat ze alles bieden wat u nodig heeft voor een comfortabele en plezierige vakantie. Elke camper heeft een gezellige zithoek – sommige met een treinzit – waar u met vier personen ruim aan kunt zitten voor een maaltijd, een spelletje of een goed gesprek. Bovendien kunnen sommige zithoeken worden omgevormd tot een extra bed voor 1 of 2 personen. Dankzij de draaibare pilootstoelen kunt u zelf kiezen of u naar binnen of buiten gericht wilt zitten.

Bekijk ons aanbod aan 3-persoons campers:

Als u een 3-persoons camper wilt huren, hebben wij al onze modellen overzichtelijk voor u op een rijtje gezet. Aan het begin van deze pagina krijgt u een helder beeld van de indeling van onze campers. Klik op de foto van de camper die uw aandacht trekt en vind de perfecte camper voor uw volgende vakantie bij Noorderzon Campers.

 

 

08-TEC-Advantec-654G-camper 30-Burstner-Travel-Van-571 40-Carado-T449 Joint 13 40-bela-barbedos-easy 36-bela-barbedos-easy

Noorderzon Campers heeft momenteel de volgende campers voor u beschikbaar: