Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205
Bekijk aanbiedingen

Wilt u een 3 persoons camper huren?

3 persoons camper huren

3 persoons camper huren:
Bij Noorderzon Campers heeft u tal van verschillende mogelijkheden.
Wat denkt u van een halfintegrale camper met een vast, laag bed achterin (Frans bed), een dwarsbed of heeft u liever enkele bedden.
Qua enkele bedden die in de lengte zijn gepositioneerd is er een onderscheid nl. enkele bedden die met of zonder een opstap te bereiken zijn. Met een opstapje heeft u een zeer ruime garage beschikbaar waar bijv. uw fietsen of scooter veilig ingezet kan worden. Daarnaast zijn er campers met enkele bedden waar u zonder opstapje in uw comfortabele bed kunt stappen. Eenvoudig kunt van dit bed een luxe en royaal bed maken van 2 m. bij 2 m.
Als derde optie hebben wij campers met een Queensbed. U kunt dan ieder aan uw eigen kant gemakkelijk instappen en wat handig is, de bovenliggende kastjes zijn goed te bereiken. Vaak heeft u naast uw bed ook een eigen nachtkastje.

Voordelen:
De 3 persoons camper heeft als voordeel dat de camper alles heeft wat u als vakantievierder nodig heeft.
Al onze campers hebben een gezellige zithoek -sommige met een treinzit- waar u met vier personen ruim aan kunt zitten om te eten, een spelletje te doen of te praten.
Van sommige zithoeken kan eenvoudig een extra bed voor 1 of 2 personen gemaakt worden.
Met de draaibare pilootstoelen kunt u zelf een positie bepalen; naar buiten of binnen gericht.

Wilt u een 3 persoons camper huren, wij hebben alvast al onze variaties uit onze campervloot voor u op een rijtje gezet. Onderaan deze pagina krijgt u een goed beeld van hoe de campers zijn ingedeeld. Klik op de foto van de camper die u het meest aanspreekt en vindt de camper die bij u én uw campervakantie past.

08-TEC-Advantec-654G-camper 30-Burstner-Travel-Van-571 40-Carado-T449 Joint 13 40-bela-barbedos-easy 36-bela-barbedos-easy

Noorderzon Campers heeft momenteel de volgende campers voor u beschikbaar: