Verhuur, verhuurbemiddeling en verkoop
Bel ons op
0561 - 700 205

Beoordelingen klantenvertellen.nl

Op 16-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Cees uit Emmen
Ervaring met: Camper kopen
Ervaring:
Duidelijke info. Goede service
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 15-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van peter uit rosmalen
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Zeer goede en volledige, in prima staat verkerende, camper gehuurd. Opgehaald bij Roland Roos te Groenlo, die zeer correct en prettig de overdracht en de inname verzorgde. Goed contact, betrouwbaar en snel communicerend. Kortom, erg tevreden. Tot volgend jaar.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 14-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Lucie uit Heerenveen
Ervaring met: Camper kopen
Ervaring:
We zijn prima geholpen bij de aanschaf van onze camper.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 13-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van jan uit bolsward
Ervaring met: Camper kopen
Ervaring:
Camper na 1 jaar ingeruild voor een nieuwe Hobby.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 13-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Henri uit Berkel-Enschot
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
wij verhuren onze camper via Noorderzon. Goede ervaringen, goed contact en goede service
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 11-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Lize uit Leeuwarden
Ervaring met: Camper kopen
Ervaring:
Camper met 2 akkus gekocht bij aflevering zat er maar 1 akku in.Met moeite en veel bellen 2 nieuwe gekregen maar moest ze zelf monteren en geen garantie meer.Stikkers van noorderzon meteen verwijdert.
Beoordeeld met een:
2.0
Op 11-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van JLM uit Oisterwijk
Ervaring met: Camper kopen
Ervaring:
Camper gekocht en goede inruil caravan. Alles ging zeer ontspannen. Zeer tevreden ook over de nazorg.

Wat ik wel vreemd vind, ik heb daar echter geen aandacht aangeschonken, is dat de camper zeer zeer slecht was schoongemaakt. Op het eerste gezicht ok, maar rond de dakluiken was het zeer zeer vies en maar niet te spreken over de afvaltank van het cassettetoilet. Daar zat uitwerpsel in, grote stukken kalk meer dan verschrikkelijk. Had ik niet verwacht.
Beoordeeld met een:
7.0
en aanbevolen
Op 11-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Wilma uit Dwingeloo
Ervaring met: Camper kopen
Ervaring:
Fantastische ervaring. 100% klantvriendelijk en te vertrouwen. Ze denken met je mee zoeken naar oplossingen. Ik ben meer dan tevreden.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 10-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Ton uit De Klomp
Ervaring met: Camper kopen
Ervaring:
Betrouwbare partner. Komt afspraken na. Prettig zakelijk contact. Veel plezier met camper die we gekocht hebben.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 10-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Gerhard uit Ruinen
Ervaring met: Camper kopen
Ervaring:
aardige mensen goede service
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen