Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205
Terug

-

 • Verhuurlocatie:
 • Lengte: cm
 • Aantal slaapplaatsen:
 • Bouwjaar:

Beschrijving

Win een gratis week camperhuur bij Noorderzon Campers
‘Grootste camperverhuurder van Nederland viert 5 jarig bestaan met groot jubileumfeest’

Dit jaar bestaat Noorderzon Campers 5 jaar. Daarom wordt op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart een groot jubileumfeest georganiseerd in Wolvega. Wij nodigen iedereen uit om dit feest met ons mee te vieren. En als u langskomt in Wolvega, maakt u kans op een week gratis camperhuur*.

 

Workshops
We willen er een onvergetelijk feest van maken zullen deze 2 dagen een aantal leuke workshops organiseren voor (beginnend) camperaars.
Bijvoorbeeld over de werking diverse onderdelen van een camper of waar je op moet letten als je een camper wilt kopen.

We zijn wel nieuwsgierig naar vragen die mensen hebben over camperen. Dus graag horen we van u suggesties wat we in deze workshops kunnen behandelen. U kunt deze suggesties plaatsen op onze Facebook-pagina:
https://www.facebook.com/noorderzoncampers

Als u bijvoorbeeld reeds een camper bij ons gehuurd heeft, is het wellicht de uitgelezen kans op de betreffende camper te bekijken of alvast wat vragen beantwoord te krijgen.

Traktatie
De vaste bezoeker van onze shows is het gewend: voor een kopje koffie of ander drankje zorgen wij. En uiteraard zorgen we ervoor dat u niet met een lege maag vertrekt.
Wie jarig is trakteert!

Gratis week camperhuur*
Iedereen die ons op 11 of 12 maart bezoekt, maakt kans op een unieke prijs: 1 week gratis in één van onze campers op vakantie.
Bij uw bezoek vult het actieformulier in en dingt u mee naar deze prachtige hoofdprijs!

Hebt u reeds een camper bij ons gehuurd of bent u reeds in het bezit van een camper: de prijs is ook in te ruilen voor een ‘waarde cheque’ t.w.v. 500 euro. Zie ook onze actievoorwaarden*.

Campers te koop
Overweegt u een andere camper te kopen? We hebben altijd scherp geprijsde campers te koop. Voor het volledige aanbod kijk op onze site bij:
https://www.noorderzon-campers.nl/campers-te-koop

Besluit u om tijdens dit weekend (of binnen 1 week erna) een camper bij ons te kopen, krijgt u van ons voor 500 euro gratis aan extra accessoires, zoals bijvoorbeeld een achteruitrijcamera, TV met automatische schotel of iets anders naar keuze.

* Actievoorwaarden – Gratis week camperhuur

 • Geldig voor 1 week van camperhuur in de periode tussen 1 april en 21 mei of tussen 23 september en 4 november 2016.
 • Buiten deze periode is de prijs ook in te ruilen voor een korting van 500 euro – ook als u bijvoorbeeld reeds een camper bij ons gehuurd heeft.
 • Actie geldt alleen voor campers met verhuurlocatie Wolvega.
 • Uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid van de camper naar keuze.
 • Bij winst van deze prijs betaalt u voor vertrek wel 1.000 euro borg. Dit is tevens het bedrag eigen risico bij schade. Naar keuze is dit eigen risico voor 50 euro af te kopen naar 300 euro per gebeurtenis.
 • Kopers van een camper krijgen 500 euro gratis aan accessiores.

 

Prijzen
Deze camper is (tijdelijk) niet beschikbaar voor verhuur.
Voorwaarden
 • Kilometers:
  In de huurprijs zijn 1.750 kilometer vrij per week (250 per dag). Meerkilometers kosten € 0,25 per extra kilometer.
 • Inventaris:
  • Keukeninventaris (borden, bestek, etc.) is niet standaard aanwezig. Zie bij Extra's.
  • Kampeerinventaris is wel standaard aanwezig en bestaat uit: 10m kabel, 20m kabel, Verloopstekker, Toiletvloeistof, Waterslang, Kraanaansluiting, Levellers, Sjorbanden, Haringen, Veiligheidshesjes, Gevaren driehoek, Parkeerschijf, Reservelampjes, Verbandtrommel, Veger en blik.
 • Borg:
  Bij normaal particulier gebruik kunt u kiezen of u € 1.000,- euro borg betaalt of dat u het eigen risico deels afkoopt. In dat geval betaalt u geen borg. Bij evenementen-/zakelijke verhuur is het niet mogelijk het eigen risico af te kopen.
  Zie voor meer informatie bij Eigen risico en borg.
 • Schoonmaak:
  We gaan ervan uit dat u zelf de camper van binnen en buiten schoonmaakt. Bij veel campers is het mogelijk dit tegen betaling te laten doen. Zie hieronder bij Extras.

Voor meer informatie lees ook onze Algemene Voorwaarden en Verhuurinformatie.