Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Zeer tevreden vaste klant!

We hebben voor de vierde keer een camper gehuurd bij Noorderzon. Reizen met de camper, hondje mee, bevalt ons dus uitstekend!

Dit keer ging onze reis naar Toscane, Italië.

We vonden het een heerlijke, gebruiksvriendelijke camper. Alles wat wij fijn vinden zit erin: voldoende ruimte, goede douche, gasoven, tweepersoonsbed over de breedte, grote garage. De garage is officieel geschikt voor het vervoer van fietsen. Wij vonden het systeem echter veel te omslachtig en hebben onze eigen fietsendrager achterop de camper bevestigd.

Ooit kwamen we bij Noorderzon terecht omdat we op korte termijn een camper zochten waarin onze hond welkom was. Inmiddels ruime ervaring met het bedrijf en zeer tevreden vaste klant. Boeking verloopt netjes, communicatie prima en de eindafrekening met terugbetaling van de borg gebeurt snel. Heb je vragen onderweg of gaat er onverhoopt iets mis, dan zijn ze snel bereikbaar.

Zeker weten een aanrader dus! Noorderzon heeft voor iedereen wel een geschikte camper. De prijzen zijn redelijk, ook de prijs voor het laten schoonmaken van de camper, waardoor je kunt genieten van de eerste tot de laatste minuut.