Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Wisselende ervaringen na de eerste keer met de camper op vakantie

Het was voor ons de eerste ervaring met een camper. We hebben altijd al een camper willen aanschaffen, echter de keus gemaakt om er eerst eentje te huren.

Al is de Camper nog zo groot, je moet redelijk op elkaar ingespeeld zijn om elkaar niet steeds voor de voeten te lopen.
Het huren van de Camper heeft toch wel een aantal leermomenten opgeleverd.

Via Frans Baskenland zijn we afgezakt naar zuid Spanje regio Sierra Nevada. Als je gewend bent om met de auto ergens heen te gaan, en vlug even te stoppen voor een fotootje of wat dan ook, met een Camper is dit toch iets moeilijker.

Verder had de Camper voldoende ruimte, echter volgende keer kiezen we waarschijnlijk voor een iets andere indeling. Gekozen voor Noorderzon vanwege de prijs en de beschikbaarheid in het aanbod.

De service en de uitleg door Noorderzon waren beide perfect, niet te veel verhalen maar het nodige, en daar heb ik me perfect mee kunnen behelpen.
Alles niet te ingewikkeld maken met verhalen, gewoon rijden.Voor mij was dat perfect.

We kunnen anderen zeker aanraden om bij Noorderzon te huren. Voor ons zitten ze wel (te) ver uit de buurt van Brabant. Voorlopig gaan we zelf geen camper meer huren omdat het voor ons prettiger is om eerst ergens heen te gaan alvorens daar ter plekke een camper te huren.

De kosten vielen deze vakantie ook fors hoger uit dan gedacht. Dit is wel onze eigen fout geweest omdat we te ambitieus waren voor de tijd die we hadden.
Als je in 3 weken 6483 kilometer rijd dan zit je te veel achter het stuur en heb je te weinig tijd om dingen te bekijken of te doen waar je zin in hebt of gepland had.

Beoordeling: 6