Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Wij zijn camperfan geworden!

Hoe heeft u het reizen in een camper ervaren?
Dit jaar hebben we voor het eerst gekozen voor een campervakantie. Vorig jaar in Noorwegen hebben we er al veel zien rijden en op de camperbeurs in Harderberg hebben we een beter beeld gekregen van de verschillende soorten campers die er zijn.
Vanwege de Corona risico’s vonden we het prettig om ons eigen sanitair bij ons te hebben. En daarvoor is de camper uitermate geschikt. Vandaar dat we dit jaar gekozen hebben voor een campervakantie.
Het rijden met de camper is makkelijk en comfortabel. Het is ideaal om alles bij je te hebben, en alles heeft een vaste plek. Op de camping ben je zo weer vertrokken, want het inpakken is een eitje. Heel anders, dan wanneer je gewend bent om verschillende huisjes te huren. Het gesleep en inpakken is dan erg tijdrovend.

Waar bent u geweest?
We hebben (een deel) van een autoroute door het Zwarte Woud in Duitsland gereden. Hier hebben we op verschillende campings gestaan en ook 1 nacht op een camperplaats. De camperplaats is ons wat minder goed bevallen, maar ik denk dat we hier ook wat pech hadden.
De betreffende CP lag aan een 4-baans weg, waardoor het erg lawaaiig was. Ook was hier – voor onze 2 pubers – geen mogelijkheid om in hun tent te slapen en om dingen te doen. Slapen kon in de camper, maar in de tent is toch fijner.
We zijn in totaal 2 weken (13 nachten) weg geweest en hebben op 6 verschillende plekken geslapen

Wat vond u van de camper die u gehuurd hebt?
Een prachtige, chique camper, met alles erop en eraan. Luxe indeling. We hebben gekozen voor een aparte douche en toilet en dat beviel ons erg goed. Ook de 5e stoel is prettig als je samen gaat eten. Het kingsize bed sliep heerlijk en de hangkledingkasten aan beide zijden van het bed zorgden ervoor dat de kleding netjes bleef. Ook de overige kasten zorgden voor ruim voldoende ruimte om alle spullen op te bergen.
Wel vonden we het aanrecht erg klein en ook het gasfornuis is wat krapjes.

Wat is de reden dat u een camper bij Noorderzon Campers gehuurd hebt?
We hebben voor Noorderzon gekozen, omdat we graag bij een officieel bedrijf wilden huren en niet bij particulieren. Dit voelde voor ons toch wat onzeker. Ook leken alle campers die we op de site van Noorderzon tegen kwamen keurig en jong gebruikt. Toen we de camper op kwamen halen, rook deze fris, en had geen muffe geur of vieze vlekken. Dat vinden wij erg belangrijk.

Wat vond u van de service en/of uitleg van Noorderzon Campers of de campereigenaar?
Prima uitleg en service bij het ophalen van de camper in Westervoort. En toen tijdens onze vakantie de lampjes aan de buitenkant van de camper niet meer uit wilden, hebben we ’s avonds Roel kunnen bellen en was het probleem snel opgelost. Top!

Zou u opnieuw een camper huren bij Noorderzon Campers of vrienden/bekenden Noorderzon Campers aanraden?
Zekers komen wij graag terug voor een onvergetelijke campervakantie.
Ook hebben we Noorderzon al bij onze buren aangeraden.

Cijfer: 8