Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Weekje oefenen

We hebben deze camper gehuurd omdat we heel graag een camperreis door Noorwegen willen maken. Om te zorgen dat we niet voor grote verassingen komen te staan en om te wennen aan het rijden en wonen in een camper zijn we een weekje weg geweest.

Het rijden en reizen met de camper is ons erg goed bevallen. Je merkt meteen dat je meer buiten ‘leeft’. Het comfort was erg prettig. Goede koelkast, mooi fornuisje, nette toilet. Echt een mooi huis op wielen!

Waar bent u geweest?
Zuid-Holland, Limburg, Drenthe en Overijssel. Op een echte camping, een camperplaats, camperplaats Midas en bij vrienden in de straat.

Wat vond u van de camper die u gehuurd hebt?
Heel prettig. De camper rijdt heerlijk soepel en heeft genoeg power om lekker mee te rijden met het verkeer. Het bed ligt erg prettig en is ruim. De douche en toilet zijn prima. Kleine boiler zorgt zo’n 3 minuten voor warm water. Als je daar op rekent is dat lang genoeg. Fijn is ook dat de eettafel in meerdere richtingen kan worden geschoven zodat iedereen prettig aan tafel kan zitten. Ruime opbergmogelijkheden en grote koelkast. Vriezer is echt om in te bewaren, niet echt om in te vriezen.

Wat is de reden dat u een camper bij Noorderzon Campers gehuurd hebt?
Noorderzon had duidelijke voorwaarden, een concurrerende prijs, mooi aanbod met goede en redelijk nieuwe campers. De ophaal locatie van Roel, in Westervoort, was voor ons goed bereikbaar. Daarnaast hebben we een grote hond en deze mocht ook mee.

Wat vond u van de service en/of uitleg van Noorderzon Campers of de campereigenaar?
Roel heeft ons alles prima uitgelegd en in de camper is een uitgebreide gebruiksaanwijzing te vinden. Daarnaast reageert Roel snel op vragen of bijzonderheden. We zijn fijn ontvangen en met een zeker gevoel, en dat voor nieuwe ‘camperaars’ op pad gegaan.

Zou u opnieuw een camper huren bij Noorderzon Campers of vrienden/bekenden Noorderzon Campers aanraden?
Absoluut! We hebben voor as september voor 3.5 weken dezelfde camper gehuurd. Hopelijk kunnen we naar Noorwegen. Als dat niet lukt dan gaan we lekker toeren door Nederland en eventueel België, Duitsland etc.

Cijfer: 9