Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Wanneer gaan we weer?!

Hoe heeft u het reizen in een camper ervaren?
Na 16 jaar eigen camper toch verkocht in 2018. Nu in 2019 bevestiging dat “camperen” echt ons ding is. Op termijn komt er vast weer een eigen camper. Voor nu is huren via Noorderzon een prima optie en uitermate goed bevallen.

Waar bent u geweest?
Limburg, Zwarte Woud, Toscane

Wat vond u van de camper die u gehuurd hebt?
Fijne camper, goede bedden, fijne indeling. Super fijne auto (fiat ducato 150 pk). Zou ik zo willen dat het onze camper was. Een pluspunt zou zijn geweest als er enkele veiligheidsopties aanwezig waren geweest (rookmelder, koolmonoxidemelder, brandblusser). Kachel deed het helaas niet en ondanks grote hulpvaardigheid Noorderzon via telefonische ondersteuning niet op kunnen lossen. We zijn bij terugkomst financieel gecompenseerd voor het ongemak, heel erg netjes van Noorderzon.

Wat is de reden dat u een camper bij Noorderzon Campers gehuurd hebt?
Aanbeveling van bekenden, gunstige prijsstelling, in de buurt, vriendelijke ontvangst en uitleg en ook prettig contact gedurende periode tot aan ophalen camper.

Wat vond u van de service en/of uitleg van Noorderzon Campers of de camper eigenaar?
Service Noorderzon was lovenswaardig tijdens het ongemak onderweg met de kachel. De uitleg was enigszins summier, maar voor ons als ervaren camperaars voldoende.

Zou u opnieuw een camper huren bij Noorderzon Campers of vrienden/bekenden Noorderzon Campers aanraden?
Ja zeker, geen twijfel mogelijk. Ik steek het ook niet onder stoelen of banken en beveel Noorderzon van harte aan bij vrienden, collega’s en bekenden.

Cijfer: 9