Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Voorjaarsvakantie in eigen land

Hoe heeft u het reizen in een camper ervaren?
Het rijden in een camper is op zich al een mooie ervaring en soms ook best wel spannend. Er is een reclame spot die noemt het zelfs verslavend, nu willen wij dat niet direct zo noemen maar het heeft wel iets aantrekkelijks. Je hebt immers, net als een huisjesslak je huis altijd bij je. En dat is in deze periode van de,,coronaperikelen” zelfs een ,,must”.

Waar bent u geweest?
We hadden het voornemen om naar Duitsland te gaan, meestal is dat in de omgeving van de Moezel, maar dat was dit jaar niet mogelijk gezien de eerder genoemde ,,coronaperikelen”. Dus hebben we de campergids en de de app van Decamperstop geraadpleegd en zijn we via een camperplaats in Diepenheim naar Aerdt bij Pannerden gereden. Een grote camperplaats waar eigenlijk altijd wel plaats is.
op een afstand van ca. 450 meter is een grote recreatieplas, Bijland genaamd. Fietsroutes en in en op het water zijn daar vele mogelijkheden. Tolkamer en Zevenaar voor de boodschappen (de campwinkel was dicht ivm corona). Echt wel aan te bevelen.

Wat vond u van de camper die u gehuurd hebt?
Prima, geweldig en ook nog splinternieuw (750 km op de,,klok”.)
Op een gegeven moment werden we door een ,,medecamperaar” opmerkzaam gemaakt op de nieuwprijs van ,,onze” camper, nou dat had hij beter niet kunnen doen. Ik zeg: ‘man daar kocht je vroeger een heel huis voor’. Dus nogmaals: geweldig! Eigenlijk bekruipt je dan een gevoel van, ja en die vluchtelingen in Lesbos moeten zich met een tentzeiltje maar zien te redden.

Wat is de reden dat u een camper bij Noorderzon Campers gehuurd hebt?
Prijs vergelijking doen we niet aan.
We hebben een heel goed gevoel bij dit bedrijf en uiteraard bij deze mensen. We hebben zelf jarenlang een eigen bedrijf gehad en dan
weet je wel wat ,,voor vlees je in de kuip hebt”. Mag ik het zo noemen??

Wat vond u van de service en/of uitleg van Noorderzon Campers of de campereigenaar?
Gewoon prima, dat hoeft geen verdere uitleg.

Zou u opnieuw een camper huren bij Noorderzon Campers of vrienden/bekenden Noorderzon Campers aanraden?
Ja, uiteraard.

Cijfer: 10