Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Voorjaarsronde door Frankrijk, Italië, Kroatië, Slovenië, Oostenrijk en Duitsland

Met de buscamper 640 met 2 personen deze rondreis gemaakt en onder wisselende weersomstandigheden genoten van de flexibiliteit van reizen.

Hoe heeft u het reizen in een camper ervaren?
Het is altijd eerst even aan elkaar aanpassen wat betreft de krappe ruimte, maar na 1-2 dagen is ook dat weer ingespeeld.

Waar bent u geweest?
Via Belgische Ardennen naar Frankrijk / Cp Bleu Céleste in Couleuvre. Na enkele dagen verder via Mt Blanc Tunnel naar Bergamo-Venetië en door naar Istrië en Plitvice meren NP.
Door Slovenië terug naar Oostenrijk en verder naar Duitsland/Bamberg.

Wat vond u van de camper die u gehuurd hebt?
Plezierige reiswagen, lekker qua breedte in het verkeer en hij kon vlot meekomen. Ruimte voor bagage was overvloedig voor ons. Stoelen comfortabel. Doucheruimte is zeker krap, maar meest op campings gestaan voor aan- en afvoer, afwas etc, dus dan heb je de ruimte als zodanig eigenlijk weinig nodig.

Wat is de reden dat u een camper bij Noorderzon Campers gehuurd hebt?
In de buurt, maar daaropvolgend ook een fijn en open contact waardoor het goed voelde hier verder te gaan. Uiteraard ook naar prijzen gekeken en ook dat liep keurig binnen de lijntjes.

Wat vond u van de service en/of uitleg van Noorderzon Campers of de campereigenaar?
Service was prima. Er is altijd wel wat (kapot dakluik en een uitvallende gaspit) maar dat kon ter plekke indien nodig opgelost worden via lokale Europese contactpunten.

Zou u opnieuw een camper huren bij Noorderzon Campers of vrienden/bekenden Noorderzon Campers aanraden?
Zeer zeker, ga het zelf ervaren.

Cijfer: 9