Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Voor het eerste met een camper na 40 jaar met de caravan

Wat een geweldige ervaring!
Het was voor ons de eerste keer dat we met de camper op pad waren. We kamperen al ruim 40 jaar met een caravan, en wilden graag eens uitproberen hoe het is om met een camper er op uit te trekken.
Drie weken zijn we op pad geweest en het was een weldaad. Samen met onze vrienden, die al over een camper beschikken, hebben we een prachtige reis gemaakt door Frankrijk, en we kwamen zelfs tot over de grens in Spanje. Veelal hebben we in Frankrijk gebivakkeerd, via de Elzas en de Vogezen zijn we beland in de Pyreneeën en zelfs daarover richt San Sebastian in Spanje, verblijvende aan de Golf van Biscaye. Het was geweldig.
We kunnen het een ieder aanraden. Het gemak dat je geen caravan achter je aan moet slepen is heerlijk. Stroom aansluiten, luifel uitdraaien en je kampeert al! Eigenlijk is het moment dat je in de camper stapt al het moment dat je vakantie hebt.

De Sunlight T67 die we mee hadden was prima in orde. Wel moesten we even wennen aan de hoge instap van de bedden (een-persoonsbedden boven een grote garage), maar ook daar wen je wel aan. Alle voorzieningen waren aanwezig.
Na eerder pech te hebben gehad bij een ander camperverhuubedrijf (onze reservering bleek te zijn doorverhuurd), zodoende kwamen we uit in Wolvega bij Noorderzon Campers, mede omdat dat lekker in de buurt is.
De actie van 3 weken weg voor 2 weken betalen stond ons ook wel aan.
We zijn uitstekend door de medewerkers van Noorderzon geholpen, ook een prima uitleg gekregen, geweldig en volledig duidelijk. Alle lof!
Wij zijn al weer voorzichtig plannen aan het maken en komen zeker te weten terug.