Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Voor het eerst met een camper op stap

Zoals velen voor ons, hebben wij ook al diverse vakanties beleefd, met een tent, caravan, in huur chalets enz. Dit jaar gekozen voor een camper (1e keer) en het is goed bevallen. In het begin even wennen om om-te schakelen van een vast eind punt en vandaar uitstapjes te maken, naar elke dag een uitstapje en je eigen nieuwe doel te bepalen. Je komt nu op plekken waar je voorheen voorbij was gereden en ziet dingen, omgevingen die je anders niet had gezien. Het is goed bevallen en zeker ook de goede ondersteuning en uitleg van de mensen van Noorderzon was uitstekend. De camper was netjes en verzorgd en van vele gemakken voorzien.

We zijn in de volgende landen geweest:
Belgie, Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland

De camper die we mee hadden was een Dethleffs T7057 met enkele bedden en hefbed. Dit was voor ons een prima camper met veel opbergruimte. Netjes en verzorgd!

We hebben gekozen voor Noorderzon Campers vanwege de prijs en de locatie (Friesland). De service was prima en de uitleg was verzorgd. We kunnen het bedrijf zeker aanraden bij anderen en als we nog eens gaan huren komen we weer terug naar Wolvega.

Beoordeling: 8,5