Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Voor het eerst met een camper op pad naar Duitsland en Denemarken

We zijn deze zomer voor het eerst met een camper op vakantie geweest. Eerst even heel spannend omdat ik nog niet eerder in een camper heb gereden. Maar dat went heel snel even opletten met de bochten terug schakelen en verder maar weer. En je kunt tussen tijds de rit de camper parkeren pitstop maken koffie drinken boodschappen doen en weer verder. |

Het bed is ook geregeld alleen een plekje zoeken waar we de nacht doorbrengen. Koelkast is prima kan op accu stroom en gas zelfs een werkend vriesvak is aanwezig. Helaas deed de boiler het niet dus van warm douchen was geen sprake. Gelukkig kon dat op de campings.

We zijn via Duitsland naar Denemarken gereden. De camper die we mee hadden was schoon en voorzien van alle gemakken. Voor twee personen was er ruimte genoeg.

We hebben gekozen voor Noorderzon vanwege de goede website en de snelle reactie op mails/ telefoon. De service en uitleg waren beide prima. Wanneer we weer een camper willen huren dan komen we zeker nog eens terug bij Noorderzon campers.

Beoordeling: 7