Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Voor de eerste keer met een camper op vakantie

Dit was de eerste keer dat wij een camper huurden. Om eens te ervaren of dit ook iets voor ons zou zijn. Wij hebben vroeger wel een caravan gehad, waar wij vooral ’s winters gebruik van maakten.

Waar bent u geweest?
Wij zijn de eerste dag van Nijensleek vertrokken naar Gorinchem, waar wij een leuk plaatsje vonden op een camperplaats direct aan de Merwede, op een terrein bij de jachthaven. De tweede dag gingen we naar Tholen in Zeeland op een camperplaats aan de haven. De derde dag gingen we naar Vlissingen op een camping bij het Nollerstrand. Daar namen de kinderen de camper over.

Wij vonden de camper prima. Hij voldeed aan onze verwachtingen. Reed goed. Vonden de indeling voor ons niet zo praktisch. Maar hadden er verder ook geen ervaring mee.

Noorderzon werd ons aanbevolen door relaties, hebben verder ook niet gezocht en vonden de prijs redelijk.

Wij vonden de service en de uitleg van Noorderzon prima. Toen wij in Tholen de sleutels van de camper kwijt waren stuurden zij direct een reserve sleutel op, zodat wij de volgende dag wel weer verder konden. De sleutel vonden wij wel weer terug in de garage van de camper.

Als wij weer een camper willen huren zouden wij beslist weer naar Noorderzon gaan. Ook willen wij Noorderzon harte aanbevelen bij kennissen.

Beoordeling: 8