Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Vakantie Scandinavië

We hadden al enige ervaring met camperreizen in verre landen. Ook deze keer is het reizen met een camper ons prima bevallen.

De reisbestemming: door Denemarken (met de spectaculaire bruggen) via Zweden naar de Noordkaap gereden om vervolgens via de Noorse kust tot Trondheim terug te rijden. Onderwerp tweemaal de poolcirkel gepasseerd. Bij Trondheim dwars ”overgestoken” naar de Zweedse oostkust en vandaar weer naar Denemarken. Een prachtige reis, genoten van de natuur en met veel mooi weer.

De camper konden we al in de ochtend ophalen en dat was heel prettig. We hadden zo voldoende tijd om alle spullen in te pakken en konden daardoor de volgende dag op tijd vertrekken. De camper zag er prima uit, schoon, netjes. Camper was ongeveer 4 jaar oud en had 36.000 km. gereden.

We hebben voor Noorderzon gekozen omdat de camperindeling met vaste bedden ons het beste uitkwam. We waren relatief laat met boeken en Noorderzon had nog de camper beschikbaar die wij graag wilden huren.

We werden netjes ontvangen en kregen een goede en duidelijke uitleg over de camper. Noorderzon Campers is een net bedrijf en we kunnen het zeker aanraden. Bij vragen werd en er altijd vlot en duidelijk gereageerd op onze mailberichten.