Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Vakantie ervaring met camper

Wij zijn voor het eerst op vakantie geweest met een camper. Dit is ons super goed bevallen. Het is erg luxe als je alles bij je hebt. Je zoekt een mooie plaats uit, zet je stoel buiten en je kan direct genieten.

Wij zijn via Denenmarken naar Noorwegen gereisd. Noorwegen is een schitterend land en vooral geschikt voor campers. Wij hadden de route niet van te voren uitgestippeld en alleen de bootovertocht geboekt. Dit is ons prima bevallen en overal was plaats genoeg om op een camping te overnachten.

De camper was erg mooi en luxe. De camper reed heerlijk verder was hij voorzien van een grote koelkast met vriesvak. De garage was ook erg ruim. Plaats voor 2 kinderfietsen en nog heel veel boodschappen.

Via internet kwamen wij op de site van Noorderzon. Prima geholpen en er was een camper beschikbaar op 25 minuten rijden van ons huis.

Wij zijn vooraf wezen kijken bij de camper. Hierbij werden wij vriendelijk ontvangen en hebben de camper bekeken. Bij het ophalen een uitgebreide uitleg gekregen van de eigenaar.

Ja, ik ben erg te spreken over een camper vakantie en deel dit ook met vrienden.