Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Vakantie in een buscamper met hefdak

Onze reis van bijna 3 weken begon met de eerste week erg warm, in de tweede nog al wat lichte regen en daarna gewoon mooi vakantieweer. Het reizen met de Smallander begon met een lekke band in Luxemburg maar dat werd al met al goed opgelost. Na dit voorval ging het verder probleemloos. Dit type camper leent zich uitstekend voor een tocht door bergachtig gebied en dat is ons in Frankrijk goed bevallen.
We zijn na Luxemburg vervolgens op trektocht door het midden van Frankrijk geweest.

Omdat niet alle weggetjes geschikt zijn voor een grote camper of caravan was het met ons busje gemakkelijk om bijvoorbeeld de Grand Colombier op te gaan. Het voorgaande jaar hadden we een grote camper van Noorderzon, daar zouden we dat niet mee gedaan hebben.
De Smallander is erg fijn ingebouwd met veel leefruimte om te zitten en te lezen. Een grotere camper heeft wel het voordeel dat veel kastjes hoger zitten, daar moet je je dan in dit geval in schikken.
De bus was op ons verzoek voorzien van een trekhaak omdat we onze gemakkelijk op te zetten vouwwagen mee wilden. Daar hebben we plezier van gehad, geeft ons toch meer kampeergevoel.
Maar net als het vorige jaar is het huren ons goed bevallen.
We kunnen en gaan iedereen aanbevelen dit bij Noorderzon te doen.

Zowel bij het afhalen als terugbrengen nemen ze alle tijd voor je, en ook als contact tijdens de reis nodig is zijn ze goed bereikbaar. En ook het contact met de campereigenaar dat we hebben gehad vanwege de lekke band, was erg prettig.
We zijn niet de jongsten meer en twijfelen of het camperreizen voor ons de ideale vakantie is, na altijd met de vouwwagen te hebben gekampeerd. Het is in ieder geval veel gemakkelijker op de camping en heeft meer comfort.
Wanneer we toch het volgende jaar weer met camper op stap willen ziet Noorderzon ons terug.