Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Ultieme vrijheid die smaakt naar meer!

Vanwege de goede service en de prachtige campers voor een goede prijs zou ik zeker Noorderzon aanraden en mogelijk zelf weer een camper huren. Al kriebelt het nu te veel om zélf een camper te kopen of bouwen…

Hoe heeft u het reizen in een camper ervaren?
Voor ons was het de eerste keer dat we met een camper op pad gingen. Het stelde niet teleur! De luxe en comfort van je eigen huis met douche en toilet gecombineerd met de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, is ons zeer goed bevallen.

Waar bent u geweest?
We zijn naar Kroatië gereisd, via Duitsland, Oostenrijk en Slovenië. Ondanks dat wildkamperen verboden is in Kroatië, hebben we slechts een nacht op een camping gestaan en konden we daar buiten zonder problemen op de meest prachtige plekken staan!

Wat vond u van de camper die u gehuurd hebt?
De V66 is met zijn 6.5 meter nog net wendbaar genoeg om in steden te kunnen rijden en relatief makkelijk te parkeren. Smalle bergpaadjes redt de V66 mede doordat hij relatief smal is, ook goed! Voor ons echt fantastisch. De douche is ruim opgezet en het voelt daarom niet als ‘behelpen’ op vakantie. De camper is erg luxe, met zonnepaneel (vrij staan dus geen probleem) en makkelijk te rijden door de achteruitrijcamera. Hij reed soepel en de faciliteiten zoals keuken, bedden en sanitair waren goed op orde.

Wat is de reden dat u een camper bij Noorderzon Campers gehuurd hebt?
We gingen relatief laat kijken voor een huurcamper. Noorderzon had goede reviews, mooie, luxe campers voor een goede prijs. Daarnaast was het relatief dichtbij. De site voelde betrouwbaar aan en het telefonisch en email contact was prettig en professioneel.

Wat vond u van de service en/of uitleg van Noorderzon Campers of de campereigenaar?
Voor ons was het de eerste keer dat we met een camper op pad gingen. Noorderzon bood gelukkig een goede en gedegen uitleg bij het ophalen van de camper, maar ook in de periode er voor en tijdens de vakantie waren ze altijd bereikbaar via mail en Whatsapp voor vragen. Top!

Cijfer: 9