Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Top reis naar Italië

We hebben twee weken een prachtige Knaus camper mee gehad waarmee we in Italië van Venetië tot aan de Toscaanse kust zijn geweest. De camper reed erg comfortabel en was voorzien van alle gemakken. Hij voelde zeer betrouwbaar.

De stoelen en de bedden in de camper zijn erg comfortabel. Alles zat er op en er aan zoals een luifel, stoeltjes, tafel. Alles was makkelijk op en af te breken/ Bovendien is het ook een mooie camper om te zien.

We hebben gekozen voor Noorderzon vanwege de beschikbaarheid maar ook omdat wij als relatief jonge huurders (21 & 24 jaar) een camper kunnen huren bij Noorderzon.

Via de mail kregen we een introductie filmpje en bij t ophalen werd alles nog uitgelegd. Daarnaast was er een handleiding in de camper voor als je tijdens je reis ergens niet uit kwam, en lukte het dan nog niet mocht je altijd bellen! Hier hebben we ook 2x gebruik van gemaakt 🙂

Noorderzon campers is als verhuurder zeker aan te raden! de service is top, alles wordt duidelijk uitgelegd! Daarnaast is de camper die wij hadden erg comfortabel en reed erg prettig!

Beoordeling: 9