Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Stoomtrein, Lucky Luke en een bootreis

Voor ons is het de tweede keer geweest dat we met een camper van Noorderzon Campers op vakantie zijn geweest. We hebben gekozen voor de Carado T132 met Dwars bed vanwege de geringe lengte in combinatie met de garage onder het bed. De camper reed geweldig. Lichamelijk vermoeid het rijden nauwelijks. Je zit mooi hoog waardoor je overzicht hebt over het verkeer en door de armsteunen is het lekker relaxt rijden.

Wij zijn in de harz geweest in Duitsland,we hebben o.a. in wernigerode gestaan want we wilden een keer met de stoomtrein naar de Brocken. een ultieme belevenis. Daarna naar pullman city een dorpje in de stijl van Lucky Luke met allerlei voorstellingen uit de tijd van eind 1800 in Amerika compleet met paarden en bizons. Verder nog de Eedersee met de stuwdam bezocht die in de 2e wereldoorlog gebombardeerd is geweest.
ook nog 2 dagen aan de moezel gestaan en een bootreis gemaakt naar Cochem.

De eerste keer zijn we via internet bij Noorderzon campers uitgekomen. Omdat dat toen zo goed bevallen is, hebben we dit jaar weer gekozen voor Noorderzon. De service is er prima, er heerst een ongedwongen sfeer. De uitleg van de camper is prima en er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Jong bedrijf met een visie.

Wanneer we weer met een camper op vakantie gaan komen we zeker terug in Wolvega. We kunnen het vrienden en familie dan ook zeker aanraden.

Beoordeling: 9