Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Spanje / Portugal

Dit is onze derde ervaring met een camper, wij komen van een zeilboot waarmee wij in de loop van de jaren door heel Europa zijn getrokken . Met een camper reizen is geheel iets anders ,(meer land en minder water).

Wij wilden eens verder gaan dan we met de boot gedaan hebben en dus werd het Spanje en Portugal een geheel nieuwe bestemming. Zaterdag de camper opgehaald en thuis nog even de nodige spullen in geladen en natuurlijk de fietsen. Toen door naar Frankrijk, het land van stokbrood en wijn.

In twee dagen langs binnen wegen naar Capbreton een camperplaats vlak aan het strand hier zijn we een dag gebleven met 26 graden begon hier de verlenging van de zomer.

We zijn hier vandaan in een dag naar Portugal gereden naar het plaatsje Bragança dat licht in noord Portugal, van daar in dag trips naar de Algave. We hebben vrienden in Torremolines dus ook daar langs en verder noord. Nog even in Granada en Valencia cultuur gesnoven om onze weg te volgen naar huis.

We vinden de camper met deze indeling en de garage voor de fietsen goed. Alleen het bed in de breedte van de camper was achter af voor ons een verkeerde keuze, maar dat is voor ons.

Wij zijn dik tevreden met de campers van Noorderzon, eenvoudig, schoon en betrouwbaar. Stel onze zeilboot is verkocht dan kopen we een camper, maar zolang dat niet is huren wij bij Noorderzon, en onze ervaringen geven wij zeker door.