Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Rondreis Andalusië met een mooie 2 persoons camper

Zalig en perfect gereisd door Frankrijk via de westkust naar Spanje, we zijn naar Bilbao, Salamanca, Sevilla, Jerez de la Frontera , Marbella, Granada, Valencia en Tossa de Mar geweest. We hebben het reizen met de camper als heel positief ervaren, goede wegligging en omdat je veel hoger zit heb je een mooi uitzicht op de omgeving, we hebben er zo van genoten dat wij bijna niet toe zijn gekomen aan het lezen van een boek.

De airco werkte goed, dat in Spanje in het binnenland met overwegend rond de 40 graden heel fijn was en we hebben geen één keer binnen in de camper hoeven te eten, lekker drie weken in de buitenlucht echt zalig! Noorderzon heeft goed bemiddeld en ons een prima camper te huur aangeboden die wij bij een vriendelijk echtpaar uit Ens opgehaald hebben, petje af hoor! Erg blij waren we ook met de twee ACSI gidsen van 2016 die in de camper lagen, die hebben we veelvuldig gebruikt en vooral erg gelachen om het plaatje met de luifel en twee stoelen en een tafel erop met een streep erdoorheen : daar mocht je dus geen campinggedrag vertonen , zo stond in de wikkel van de gids, nou die camperplekken hebben we dus ook niet uitgekozen! Hartelijk dank

Eerst over nacht op een camperplek bij Kortrijk in de buurt waar je 10 euro in muntgeld in een automaat moest doen, toen Saumur, Bordeaux, St. Jean de Luz, Bilbao, Salamanca, Sevilla, Jerez, Marbella, Granada, Valencia, Tossa de Mar, laatste overnachting in Moulins op een mooie camperplek aan de rivier de Alliers voor 0.10 cent per uur! Laatste nacht dus voor maar 1.20 euro

Mooie comfortabele camper, goede wegligging en alles werkte goed, wel een matrasje gekocht bij een speciaal campingmatrassen bedrijf van traagschuim, sliep perfect.

We hebben gekozen voor Noorderzon campers vanwege de goede prijs kwaliteit verhouding

In het begin een beetje onduidelijk omdat wij aanbetaald hadden en geen bericht kregen van ontvangst van de aanbetaling , tevens met de uiteindelijke betaling wederom geen ontvangstbevestiging gehad en dan denk je toch even : ojee….ons geld is toch niet met de noorderzon vertrokken? Maar ja, dat is simpel te verbeteren toch?

We gaan zeker weer bij Noorderzon een camper huren maar dan 1 waarin we onze scooter mee kunnen nemen want dat hebben we erg gemist omdat er in Spanje wel overal een bushalte vlakbij de campings waren maar we hebben vaak enorm lang, in 42 graden, op de bus moeten wachten. En we mistte onze kinderen en hond wel dus volgende keer wordt het een camper waar sowieso een hond in mee mag en misschien, als ze nog willen want ze zijn al 18 en 21, onze kinderen mee kunnen en een bijzettentje.

Beoordeling: 9