Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Rondje Zuid-Noorwegen voor het eerst met een buscamper

Vanaf het moment van ophalen waren wij gek op de “Smallie” (de bijnaam die wij hem zelf hebben gegeven). Het was voor mijn verloofde en mij de eerste keer op vakantie met een camper. Deze vakantie stond hoog op onze to-do-list en is ons uitstekend bevallen! Zeker voor herhaling vatbaar om nog eens met een camper op pad te gaan.

Wij zijn vanuit Nederland naar Kiel in Duitsland gereden en daar de Colorline Cruise genomen die ons naar Oslo heeft gebracht. Vanuit Oslo zijn wij een rondje gereden. Eerst naar Flåm toen naar Bergen, vanuit Bergen naar Stavanger en langs de zuidkust weer terug naar Oslo. Overal 1-3 nachtjes gebleven om de omgeving te bekijken en activiteiten te doen met als hoogtepunten de fietstocht in Flåm en de hike naar de Preikestolen.

“Smallie” is ideaal in Noorwegen! Hij is niet te groot, niet te klein en rijdt heerlijk door de bergen. Voor het fijne hadden we een extra matrasje moeten meenemen, want het bed was een beetje hard. Wij hebben de “Smallie” met pijn in ons hart weer ingeleverd.

De reden dat wij bij Noorderzon Campers gehuurd hebben is omdat wij specifiek een lange, maar niet te grote camper(bus) wilde huren. Uiteindelijk kwamen wij bij Noorderzon uit, voor ons niet bepaald naast de deur maar de camper die wij heel graag wilden, was nog beschikbaar.

Bij Noorderzon zijn ze erg behulpzaam, leggen alles uitstekend uit en zijn zeer vriendelijk. Tevens bij het ophalen als bij het inleveren van de camper gewoon even gekletst met een lekker bakje koffie. Ze nemen de tijd voor je en dat is prettig.

Mochten wij in de toekomst nog eens een camper willen huren willen wij dat zeker nog eens bij Noorderzon doen.