Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Rondje voormalig Oost-Duitsland

Hoe heeft u het reizen in een camper ervaren?
Dit was alweer onze vierde camperreis en dit heeft ons weer zeer goed gedaan. Het is gewoon heerlijk om te gaan waar je zelf wilt, helemaal in deze corona tijd.

Waar bent u geweest?
We hebben het dit jaar rustig aan gedaan: onze planning was Wales maar dat zat er dit jaar niet in dus hebben we de reis aangepast. We hadden het al meerdere keren over Rugen gehad en dit was er nog nooit van gekomen, dus hebben we dit jaar van de nood een deugd gemaakt.

We konden de camper eerder ophalen al in de vroege morgen omdat deze de week voor onze boeking nog niet was verhuurd, dus lekker vroeg op pad. We zijn als eerste naar Bourtange gereden, stond ook al langer op ons verlanglijstje; een leuk oud vestingstadje. Bij camping ’t plathuis 2 dagen gestaan. De 3e dag Duitsland ingereden en vlak voor Hamburg bij het plaatsje Heidenau een nachtje op een, mag ik wel zeggen, perfecte camperplaats gestaan. De 4e dag door gereden naar het voormalige eiland Rügen hier vijf dagen bij camperplaats de klomp nabij Sagard gestaan, een mooie uitvalsbasis om het mooiste gedeelte van Rügen te verkennen per fiets zoals de prachtige krijtrotsen nabij Sassnitz het prachtige Binz en natuurlijk Prora.

De 8e dag vertrokken richting Berlijn. Nabij Potsdam een leuke kleine camping gevonden bij een door Nederlandse eigenaren gerunde kersenboer; een aanrader. Van hieruit vele mogelijkheden om Potsdam en omgeving te verkennen waaronder het park Sanssouci met zijn vele kastelen. De 13e dag vertrokken en nog een paar dagen op een camperlocatie vlakbij Beverungen aan de Weser gestaan, hier eigenlijk weggeaan omdat het weer slechter werd. De 15e dag terug naar Nederland gegaan en nog een kleine week in Holten en Laren te staan, bij camperplaats lookerland en camping lieftink.

En ja, dan komt altijd weer die dag dat je de camper weer in moet leveren.

Tot volgend jaar en bedankt Noorderzon het was allemaal prima voor elkaar en wij komen zeker weer!

Wat vond u van de camper die u gehuurd hebt?
Wat ons betreft de perfecte camper, alles er op en er aan en niet te groot of te klein.

Wat is de reden dat u een camper bij Noorderzon Campers gehuurd hebt?
Prijs was gunstig in deze periode, vlakbij onze woonplaats is ook wel makkelijk en het type camper.

Wat vond u van de service en/of uitleg van Noorderzon Campers of de campereigenaar?
Gewoon goed zoals het hoort niks op aan te merken.

Zou u opnieuw een camper huren bij Noorderzon Campers of vrienden/bekenden Noorderzon Campers aanraden?
Zeker weten.

Cijfer: 10