Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Rondje om de Alpen

Dit is de 2e keer dat we met een camper op pad zijn gegaan en het beviel ons uitstekend.

Via Duitsland en Oostenrijk zijn we naar Italië bij het Gardameer gereden. In Duitsland de eerste stop in Estenfeld, waar plaats was voor ca. 15 campers. Het is meer voor vakantiegangers die op doorreis zijn, maar desalniettemin een prima locatie voor één nacht. Van Estenfeld naar Volders in Oostenrijk. Een geweldige camping met uitzicht op de Alpen. Heel nette en schone sanitaire voorzieningen. De reis ging verder naar het Gardameer (oostkant); het viel een beetje tegen door met name het weer (veel regen) en de camping was nagenoeg vol.

De volgende dag zijn we naar een stadscamping in Turijn gereden. Deze camping is echt aan te raden, vanwege de ligging en de goede voorzieningen. Met de fiets door het park ben je in hartje Turijn. Van Turijn zijn we naar Camping Les Plages de L’Ain in Saint Maurice de Gourdans (Frankrijk). Ook een camping met goede voorzieningen. Een bezoek gebracht aan een middeleeuws dorpje Pérouges; de moeite waard om te bezoeken.

De voorlaatste camping was in Camping Le Lac d’Orient in Mesnil Saint Père zo’n 200 km ten oosten van Parijs. De laatste camping is Oriental in Berg en Terblijt. Een 4 sterren ANWB camping, die eigenlijk 5 sterren verdient.

De 4-persoons camper die we mee hadden is erg ruim voor 2 personen. De volgende camper wordt toch wel een 2-persoons camper.

Prijs is goed en doordat we deels in het voorseizoen huren is er een ruim aanbod.
Service en uitleg zijn prima.

We gaan zeker weer een camper bij Noorderzon huren en raden het vrienden/kennissen ook aan.

Beoordeling: 10