Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Rondje Nederland met een huurcamper

Vanaf dag 1 genoten van een splinternieuwe Bürstner camper. De camper stond klaar in Wolvega waar ik gastvrij werd ontvangen en vervolgens geïnstrueerd, camper nagelopen en toen kon ik op pad. Op 21 mei stormde en regende het nogal dus in eerste instantie schrok ik wel van het rijgedrag van de camper, het leek wel een bokkend paard op de weg, maar het wende en ik leerde er mee om te gaan.

Waar bent u geweest?
We hebben een groot rondje Nederland gereden, van Friesland naar Drenthe naar Zuid Limburg, Zeeland en de Kop van Noord Holland, terug naar huis in Almere.
Waarbij we zowel camperplaatsen als campings hebben bezocht. De camperplaatsen zijn aan ons minder besteedt; te weinig reuring en de gemiddelde leeftijd – met alle respect – van de gasten te hoog, zelf 52 & 56 jaar. Liever een camping waar wat beweging is en wat grut rond speelt.

Wat vond u van de camper die u gehuurd hebt?
De camper was zoals gezegd splinternieuw en hier viel helemaal niets op aan te merken. Brandstofverbruik is reuze meegevallen, gemiddeld ongeveer 1:12 en helemaal niet truttig gereden, snelweg maximum snelheid en binnenwegen normaal, wel heel veel de cruise control gebruikt.
Verder comfortabele bedden, uitstekende kachel en boiler, fijne stoelen, kortom puike camper.

Wat is de reden dat u een camper bij Noorderzon Campers gehuurd hebt?
Vrienden van ons hadden al eerder bij Noorderzon gehuurd en waren daar zeer over te spreken. Met deze vrienden zijn we nu op vakantie geweest, en zeer tevreden. Je kunt Noorderzon altijd bellen om advies als je ergens niet uit komt, niks is teveel. Zo konden wij de lichtknoppen van de badkamer/wc niet vinden, nadat ik eerst een kwartier op mijn knieën in het donker met een zaklamp had gezocht de andere morgen Noorderzon gebeld. Grappig was dat zij de knoppen ook niet direct konden vinden, maar na wat zoeken zaten ze onder een kastje. Probleem opgelost!

Wat vond u van de service en/of uitleg van Noorderzon Campers of de campereigenaar?
Helemaal prima, zie eerdere opmerkingen hierover.
We kwamen er na retour brengen achter dat er nog schone was in een kastje onder een traptrede was achtergebleven. Even gebeld, ze zouden ernaar kijken, uurtje later kreeg ik een belletje dat de was kosteloos naar ons huis gestuurd zou worden, zo hoefden wij er niet weer 240km heen en weer voor te rijden, perfecte service.

Zou u opnieuw een camper huren bij Noorderzon Campers of vrienden/bekenden Noorderzon Campers aanraden?
Absoluut, we willen in het najaar nog naar Italië, mits de corona situatie dat toestaat en wellicht doen we dat weer met een camper.

Cijfer: 10