Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Rondje Nederland – Accuraat en vriendelijk

We vonden het een prima wagen, rijdt plezierig.
We zijn vanuit Huizen vertrokken naar de oostgrens van Nederland en landden in Denekamp. Daarna langs de grens omhoog naar Lauwersoog. Derde dag over de Afsluitdijk en langs de kust naar beneden.

In Rotterdam van ons principe afgestapt om niet over snelwegen te gaan en toen via de A16 naar Breda. In Chaam overnacht. Daarna langs de Belgische kust naar Gulpen in Limburg. Van daaruit naar Alphen bij Aalten in Gelderland.

Donderdag weer naar Huizen via Flevoland. Op Zeeland na door alle provincies wel een stukje gereden.In totaal niet meer dan 60 km snelweg (de Afsluitdijk is onderdeel van de A7, helaas. Veel gezien, maar vooral veel gereden, gezongen, gekeken en gepraat.

We vonden de camper heel compleet. We deden bijna een quiz op de manier van: Zit…. erin? Zijn ermee gestopt want het was meer dan wij konden verzinnen.

We hadden ooit een eigen camper, maar die was oud en veel motorproblemen. Nieuwer kopen vonden we te duur voor de periode dat we hem per jaar gebruiken. Jaarlijks ga ik met een van de kinderen een paar dagen er tussenuit en deze zoon koos voor toeren met een camper. Via internet bij Noorderzon terechtgekomen.

Heel plezierig om zo te werken. Accuraat en vriendelijk. Dat geldt ook voor de eigenaresse van de camper in Warmond.

Zeker een aanrader dus.
Mijn zoon denkt er al over voor komende zomer en mijn buurman is ook geïnteresseerd.