Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Rondje Europa in een vrijwel nieuwe camper

Met deze camper was het comfortabel reizen, voldoende ruimte, voorzieningen en plezierig te besturen. Verder is reizen per camper in deze periode gemakkelijk en flexibel. Overal voldoende camper plaatsen op goede campings en je bent snel gesetteld en weer weg.

Van de bevrijdingsstranden in Normandië via de Atlantische kust naar Biarritz. Langs de Pyreneeën naar de Franse Riviera en een paar dagen door de Gorges du Verdon. Bezoek aan Cinque Terre en de laatste week door Toscane gereisd met bezoek aan de bekende plaatsen Volterra, San Gimignano, Sienna en Florence.

We hadden een prima camper bij ons. bijna nieuw dus kwalitatief hoogwaardig en comfortabel om te rijden en reizen. Geen problemen ondervonden alleen een kleine schade rechtsachter aan de verlichtingsunit, maar de verlichting was gelukkig nog intact.

Gunstige prijs-kwaliteitsverhouding in deze periode, ruime keuze uit vrij nieuwe campers en een prima service van het begin tot het einde.
De site is overzichtelijk en informatief met duidelijke informatie over de campers en uitleg over het gebruik van een camper in een instructiefilmpje. De mailwisseling verliep vlot waardoor de reservering en afspraken soepel zijn gemaakt.

We kunnen Noorderzon Campers zeker aanraden bij anderen. De kwaliteit van de campers, de klantenservice en de organisatie zijn van een hoog en betrouwbaar niveau. Voor herhaling vatbaar en ik zal zeker vrienden en bekenden positief adviseren over het huren van een camper bij Noorderzon Campers!

Beoordeling: 9