Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Roadtrip Noorwegen

Voor ons was dit de eerste keer reizen in een camper en het is ons super goed bevallen! Met al het comfort bij je hebben we in een hele korte tijd véél kunnen zien, het heeft ons een prachtige vakantie opgeleverd.

Onze trip ging naar het zuidwesten van Noorwegen. Vanaf Hirtshals (DK) gingen we met de boot naar Larvik. Van daar zijn we doorgereisd naar Oslo waar we een paar nachten zijn gebleven. Van Oslo zijn we over de Hardangervidda richting Bergen gegaan.

Van Bergen hebben we een toeristische route genomen richting Kristiaansand met als hoogtepunt de klim naar de Preikestolen. In Kristiaansand hebben we de boot terug genomen naar Hirtshals.

We waren meteen verliefd op de camper en hebben optimaal genoten van alle comfort die deze camper heeft geboden.

We hadden al een paar keer rond gekeken bij andere verhuurders. Bij Noorderzon Campers sprak ons de bereidheid om na sluitingstijd een afspraak met ons te maken meteen aan. Daarnaast was het gesprek over het huren van een camper meteen heel helder en duidelijk.

We hadden een klein ongelukje met de zijspiegel van de camper. Dat hebben we meteen besproken met Noorderzon Campers. De verdere afwikkeling hiervan in verband met de borg etc. was heel snel.

We gaan zeker in de toekomst opnieuw een camper huren bij Noorderzon Campers. En we hebben tot nu toe niets anders gedaan om familie en vrienden enthousiast te maken voor een camper vakantie! Huren natuurlijk bij Noorderzon Campers!!