Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Reisje Zweden

We hebben een fantastische reis gehad. Het was onze eerste in een camper. Vroeger wel met caravans op stap geweest maar de camper is dan toch weer heel anders.

We zijn naar Zuid-Zweden geweest, het land dat onze zoon ons al jaren wilde laten zien. Wij waren nog nooit in Scandinavie gewest.

De camper heeft eigenlijk alleen maar voordelen (vergeleken bij de caravan), zij het dat je beter moet vooruitzien en plannen: als je onderweg iets interessants tegenkomt, moet je ervoor stoppen en het gaan bekijken. Ook moet je vóór aankomst op de volgende standplaats bedenken wat je aan inkopen te doen hebt en die aankopen ook realiseren, omdat het heel wat lastiger wordt vanaf de camping.

De gedachte aan een reis met camper ontstaat pas laat tijdens de voorbereidingen van een reis met vliegtuig, hotels en een huisje. Toen eenmaal het idee was ontstaan, waren we er alle drie enthousiast over! Dat enthousiasme is overigens gedurende de hele reis gebleven. Onze eerste contacten met Noorderzon – een organisatie die we op internet vonden – dateren van medio juni, toen waren er niet zoveel campers meer in de aanbieding voor het hoogseizoen!

Onze ervaring bij Noorderzon waren in één woord: uitstekend! Allereerst veel tegemoetkomendheid op het punt van het moment van afhalen van de camper. Daarnaast heel goede uitleg over de belangrijke punten van auto en camper en het samen bekijken van beschadigingen aan de hand van een lijst van reeds geregistreerde schades, waaronder vervolgens een handtekening komt te staan.

Bij het terugkomen ook tegemoetkomendheid bij het bepalen van het exacte moment van terugbrengen van de camper. Ook bij aankomst weer een rondgang langs de camper en vastleggen van eventuele bijkomende schades en verklaringen. Tenslotte binnen twee dagen een emailbericht betreffende de reeds gedane overschrijving van de borgsom op onze rekening. Geen enkel probleem!

Mogelijk ook dat we nog een keer een camper kopen, maar zonet willen we graag opnieuw gebruik maken van Noorderzon Campers voor het huren ervan.
Vanaf het allereerste moment hebben we een gevoel gehad van ‘het klopt daar wel, die man is te vertrouwen!’ Dat is precies zo uitgekomen!