Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Reisje naar Duitsland

In de eerste week van oktober zijn we met onze dochter van 23 een weekje naar Idar Oberstein in Duitsland geweest. De camper die we mee hadden was er eentje met enkele bedden en een hefbed. We vonden het al met al een fijne camper met veel luxe en opbergruimte. Onze dochter sliep in het hefbed en wijzelf in de losse bedden achterin.

De camper was wel wat wiebelig als je beweegt in je slaap. Ook gevoelig voor zijwind. De kachel was snel warm. Fijn dat bijna alle ramen open konden en een hor hadden.

Wij haalden de camper op bij Jan Baron (eigenaar van de camper). Heel relaxte meneer. Legde alles goed uit. Over de wc en de verwarming etc. Leuke vakantie gehad. Wel veel kosten voor de brandstof ook al reden we netjes rond de 100 km per uur. Maar daar krijg je dan veel luxe voor terug.

We hebben gekozen voor Noorderzon omdat ze veel goedkoper waren dan andere verhuurders en natuurlijk omdat ze de camper beschikbaar hadden die we graag wilden. De service van zowel Noorderzon als de eigenaar waren perfect.

Zeker voor herhaling vatbaar!

Beoordeling: 8