Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Reis naar Duitsland en Oostenrijk

Wij hadden geen ”camp(e)er”ervaringen dus echt alles was nieuw voor ons. Na de 2e dag waren we al gewend hoe het in elkaar zat.

Voor het verlaten van de plek chemisch toilet reinigen, vuilwatertank legen en schoon water bijvullen. Voor je verder reist de ”boodschappen” doen. Het was echt leuk en slapen, in 2 aparte bedden, ging prima.

Koken, zelfs douchen was perfect, rijden ging als in een normale auto en met een beetje gezond verstand gaat alles goed. De breedte en lengte went snel. Laat je reisgenoot je begeleiden bij het achteruit rijden waar dan ook!!

Via Duitsland op camper plekken (Top platz) in Wertheim en Nesselwang. Toen naar Oostenrijk op een camping bij Feldkirch. Op de terugweg via Titisee op camper plek bij een camping (Bankenhof) en verder via de Moezel (camper plek)naar Valkenburg op stadscamping Den Driesch, prachtige camping. Laatste nacht in Winterswijk op een camper plek bij een camping.

De enige spelbreker was het weer maar dat zat niet bij de huur in.
Het was bij ons korte termijn planning maar de keus was gevallen op een camper met 2 aparte bedden en een garage voor de fietsen. Het was een prima keus en een fijne camper die aan onze eisen voldeed.

Ondanks het regenachtige weer hadden we genoeg leefruimte. Wat wij gemakkelijk vonden was dat je onderweg een broodje kunt smeren en je eigen koffie kunt zetten. Ook heb je je eigen sanitair bij de hand.

De keus was gevallen voor Noorderzon vanwege de ”eenvoud” van de website, contacten via mail, telefoon en bezoek. Geen kleine lettertjes waar ze zich achter verschuilen. Gewoon duidelijk en zonder poespas.

Bij het halen een goede uitleg en goede aantekeningen van de onvolkomenheden die er aan de camper waren.

De kans is groot dat als wij weer een camper huren dat bij Noorderzon zouden doen. Ik zou Noorderzon zeker aanbevelen bij vrienden, bekenden en collega’s.