Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Proefvakantie

Wij hadden de camper gehuurd omdat wij ervan uitgingen flexibel te zijn (weer en omgeving) ook omdat een van ons minder mobiel is. Met een camper dachten wij naar plaatsen te gaan met weinig hoogte verschillen (Moezel-Rijn langs de rivier) voor korte wandelingen en fietstochtjes, maar deze veronderstelling is niet helemaal uitgekomen.

Hoe heeft u het reizen in een camper ervaren?
Het rijden met deze camper gaat gemakkelijk. De stoelen zitten goed en het zicht op de weg is prima. Wel even wennen aan het overhellen van de camper in bochten en opletten bij achteruit rijden.

Waar bent u geweest?
Duitsland langs Moezel en Rijn.

Wat vond u van de camper die u gehuurd hebt?
Prima camper. Wel een beetje krap allemaal. Het weer was matig waardoor wij veel binnen moesten blijven en dan is de camper toch wel krap. Ook de hoogteverschillen binnen de camper en bij in- en uitstappen zowel vanuit de cabine als vanuit de leefruimte zijn vrij groot.

Wat is de reden dat u een camper bij Noorderzon Campers gehuurd hebt?
Om uit te proberen of het het ons beviel om op deze manier op vakantie te gaan. Tevens jonge camper -geen oud beestje- met weinig kans op uitval en die ook milieutechnisch goed scoort.

Wat vond u van de service en/of uitleg van Noorderzon Campers of de campereigenaar?
Prima uitleg. Goede instructiefilm en de uitleg bij ophalen was uitvoerig. De eigenaar had alle tijd om te vertellen waar je allemaal op moest letten. Ook tijdens de rit konden we terugvallen op de eigenaar met vragen die meteen werden beantwoord.

Zou u opnieuw een camper huren bij Noorderzon Campers of vrienden/bekenden Noorderzon Campers aanraden?
Zouden we opnieuw willen huren dan is Noorderzon zeker een serieuze partij.

Cijfer: 8