Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Pensioen en dan….

Stijn en Henk willen graag iets vertellen over het reizen met hun eigen camper die tevens bij ons te huur is (B73).

Wij hebben sinds onze pensionering fijne camper-reizen beleefd. Het waren kortere en langere tochten.
We zijn 3 keer in de winter naar Zuid-Europa geweest. Telkens tochten van zo’n zeven weken. Je maakt van alles mee.

De eerste reisweek is het meestal aan de frisse kant. Echter, hoe verrassend mooi kan een winters landschap zijn of de prachtige bergen in een zonnig Baskenland. Ondertussen vind je het fijn dat je klimaat in de camper door middel van de elektronische bediening heel goed regelbaar is en s’nachts op een lager pitje kunt zetten. Met de LPG-buitenvulling plus een grote reservetank hoef je je om gastekort geen zorgen te maken. En tijdens het koken kun je gebruik maken van een geruisarme afzuiging via het dak(ook tijdens regen). En dan……. midden in de winter loop je in een andere cultuur met een mild klimaat!

Ook hebben we in de zomer met de huidige camper Zuid-Noorwegen bezocht. Een indrukwekkend en rustgevend land. Omdat de motor 160pk is heb je minder geronk. Dat geeft uiteraard meer comfort. In de cabine kun je bijvoorbeeld makkelijker met elkaar praten. En met de hillholder gaat het optrekken berg op of berg af ook gemakkelijker.

Kortom, het reizen met de camper ervaren we als een genot en dat komt ook omdat je lekker hoog zit en zo meer van de omgeving ziet.