Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Openbaring

Hoe heeft u het reizen in een camper ervaren?
Heel leuk en gezellig omdat wij met vrienden samen zijn gegaan die zelf al een camper hadden en dus ook wisten hoe het gaat ivm plaatsen ed.

Waar bent u geweest?
De moezel en vlak bij de Bodensee in Duitsland. Prachtig en indrukwekkend en ondanks de tijd van het jaar ontzettend druk. Volgens de campingeigenaren ongekend. Waarschijnlijk doordat de meeste Duitsers thuis vakantie hielden ,wat makkelijk kan omdat Duitsland heel groot is ,is er altijd wel een plek waar je nog niet geweest bent…Maar er waren Nederlander Denen en Belgen,..ja het bijna enige land waar je nog mocht komen ivm de corona!! Goed eten en de prijzen vielen erg mee!

Wat vond u van de camper die u gehuurd hebt?
Een hele fijne camper, deze had onze voorkeur omdat er een groter werkblad in de keuken zat en een oven met afzuigkap,…niet dat we er heel veel gebruik van hebben gemaakt ,…want ja zeg nou zelf als je dagelijks zelf wilt koken kan je ook thuis blijven hahah,..ik vind vakantie is ook lekker uit gaan eten,…!!

Wat is de reden dat u een camper bij Noorderzon Campers gehuurd hebt?
(Prijs, beschikbaarheid, in de buurt, etc.)
Omdat de prijs voor ons geschikt was en deze camper in het naseizoen beschikbaar was, het is even rijden (drie kwartier) maar zeer goed ontvangen bij halen en ook weer bij het retourneren van de camper, ik zou wel liever de tijden van halen en brengen omdraaien ,..dus ’s morgens HALEN tussen 9 en 10 en retour zo rond 15.00 /16.00 uur,…Misschien is dat een idee? Want de ophaaltijd is geen vertrektijd meer en de retourtijd kost in feite ook weer een dag,..dat vind ik een beetje jammer want van de 14 dagen heb je er eigenlijk maar 12………

Wat vond u van de service en/of uitleg van Noorderzon Campers of de campereigenaar?
Prima niets mis mee! Duidelijk en begrijpelijk, ook voor de eerste keer huren.

Zou u opnieuw een camper huren bij Noorderzon Campers of vrienden/bekenden Noorderzon Campers aanraden?
Jazeker, ze zijn vriendelijk en duidelijk ,..zover ik het kan bekijken ook eerlijk ,..iets wat ikzelf heel belangrijk vind. En jonge campers, dus je kunt met een gerust hart op pad!

Cijfer: 9