Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Op roadtrip naar Normandië

Het is ons enorm goed bevallen met de camper! Heerlijk om je camper te parkeren, luifel uitdraaien en staan. Hoe anders is dat dan wat wij gewend zijn met onze tourcaravan. Ruimte in de camper was voor een gezin van 4 (vader, moeder en twee dochters van 19 en 15) prima te doen. Camper is van alle gemakken voorzien.

Waar bent u geweest?
Roadtrip naar Normandie. Via Honfleur langs de invasiestranden naar de omgeving van Cherbourg.

Wat vond u van de camper die u gehuurd hebt?
Zeer jonge, nette en keurige camper. Schoon. Goede bedden, zowel het vaste bed als het hefbed hebben goede matrassen. Grote garage waardoor er voldoende spullen mee konden. Naast de fietsendrager achterop ook ruimte in de garage voor twee fietsen.

Wat is de reden dat u een camper bij Noorderzon Campers gehuurd hebt?
Redelijk in de buurt (vanuit onze woonplaats iets meer dan een uurtje rijden) en op aanraden van een vriend die al eerder bij Noorderzon een camper huurde

Wat vond u van de service en/of uitleg van Noorderzon Campers of de campereigenaar?
De service van Noorderzon was op alle fronten prima ! Zowel tijdens de reservering, als bij het ophalen en terugbrengen was men enorm vriendelijk en behulpzaam.

Zou u opnieuw een camper huren bij Noorderzon Campers of vrienden/bekenden Noorderzon Campers aanraden?
Jazeker ! Wij komen zeker terug en kunnen het ook aanbevelen aan iedereen die overweegt het reizen met een camper eens te proberen.

Cijfer: 9