Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Op reis door Normandië

Hoe heeft u het reizen in een camper ervaren?
Het rijden in een camper geeft je heel veel vrijheid. Alle voorzieningen en bevoorrading aan boord. De coronacrisis was zeker voelbaar, bv het open zijn van attracties. Wij hadden geen camper- of campingplaatsen gereserveerd maar konden overal terecht. Wij hebben de gehele kustroute gereden van Noord Frankrijk (de landingsplaatsen bezocht) en via de westkant terug naar Le Mont Saint Michel en daarna in tussenstappen huiswaards. De camper rijdt fantastisch. Echter door de plaatsing van het hefbed kon ik daar niet staan (1.88m). Was wel te doen. Het bed is een probleem. Te dun en hard en tekort, alleen voor mij. Beiden hebben wij nu nog last van de rug, voorheen niet.

Waar bent u geweest?
Belgie en Normandie/Frankrijk

Wat vond u van de camper die u gehuurd hebt?
Rijdt prima. Veel leuke verlichting. Interieur prima. Koken 3 pitten, prima. Water, gas en electra, prima. Echter bed moet worden vernieuwd. matras te dun, aanbeveling een topper er op. Camper minder geschikt voor personen langer dan 1,85. Handig als je toch nog wel een beetje soepel kunt bewegen.

Wat is de reden dat u een camper bij Noorderzon Campers gehuurd hebt?
Betrouwbare mensen. Goede service. In onze buurt (1km). De prijs, hoogseizoen, voor ons nog acceptabel. Na terugkomst prettige, sportieve afhandeling opgelopen kleine mankementen.

Wat vond u van de service en/of uitleg van Noorderzon Campers of de campereigenaar?
Uitstekend. Goed dat er eerst nog een instructie filmpje bekeken moest worden.

Zou u opnieuw een camper huren bij Noorderzon Campers of vrienden/bekenden Noorderzon Campers aanraden?
Zeer zeker. Dan een hogere, grotere. Vrienden zullen wij zeker aanraden. Aankoop blijft nog even in ons achterhoofd. Op de foto bijna bij de Point du Normandie, en zeer hoge, steile, spectaculaire brug.

Cijfer: 10