Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Onverwachte ontdekkingen in Normandië en Noord-Spanje

Voor de tweede achtereenvolgende keer met z’n vieren als gezin met een camper op vakantie geweest. Vorig jaar ging de reis naar Noorwegen en nu (op verzoek) naar het warmere zuiden.
Onze reis begon in Normandië op een camping in de buurt van les Pieux. Daarna zijn we verder naar het zuiden langs de kust van Frankrijk afgereisd.
Onze 5e camping was in de schitterende stad Biarritz waar de golven zo hoog en gevaarlijk waren dat er zelfs niemand meer het water in mocht.
Na Frankrijk gingen we landinwaarts bij Santander een camping zoeken omdat het weer aan de kust te wensen overliet. Tot onze verbazing kwamen we in Noord-Spanje in het hooggebergte Picos d’Europa terecht. Daarna bezochten we Madrid om vervolgens via Zaragoza naar de Pyreneeën een plekje te zoeken. Binnen enkele uren een temperatuur verschil van 21 graden C.
Daarna de vakantie afgesloten in de Auvergne.

Deze tweede camper was wat minder handig en praktisch dan die van vorig jaar (een Knaus). Wij vonden de gordijnen en tafel onhandig.
De auto reed opnieuw voortreffelijk.
Zonder problemen heeft de camper ons 5.400 kilometer vervoerd over de meest bijzondere wegen richting kust en bergtoppen.
Wij maakten gebruik van een speciale pas (via de ANWB) die ons zonder te hoeven stoppen door alle tolpoortjes liet gaan. Een aanrader voor een camper reis door Frankrijk en Spanje.

Noorderzon Campers zit bij ons in de buurt en zij hebben ook nieuwe campers. De communicatie is naar wens gegaan.

Wij overwegen om ook volgend jaar opnieuw met een camper te gaan reizen. Hoogstwaarschijnlijk komen we dan ook weer bij Noorderzon Campers uit.