Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Ontspannen met een camper op weg naar Scandinavië

Wij hebben het als een schitterende reis ervaren. Met de camper reizen is een ontspannen manier van vakantie doordat je vrij gemakkelijk van de ene naar de andere plaats kunt verkassen. Overal zijn voldoende faciliteiten voor campers, het rijden verschilt niet veel met een normale auto. Wil je op veel verschillende plaatsen verblijven, is een camper echt aan te raden.

Wij zijn via Denemarken en Zweden naar Noorwegen gereden. Hier hebben wij vervolgens de meeste tijd doorgebracht. Wij hebben stops gemaakt in Kopenhagen en Oslo, in deze steden zijn centrale camperplaatsen ingericht. Gezien het weer, was een camper in Scandinavië ook een goede oplossing.

De camper was in uitstekende staat. Zowel binnen als buiten zag hij er netjes uit. Daarnaast maak je toch een rit van 4000 km waarbij je veel door de bergen rijdt. Dat er motorisch dan ook niks aan de hand is, is fijn.

Gezien onze woonplaats lag Noorderzon erg voor hand. Daarnaast was daar, redelijk laat, nog een goede camper beschikbaar.

Uitleg was uitstekend, alles werd goed doorgenomen. Tijdens de reis zijn er geen onduidelijkheden ontstaan.

Ik zou iedereen van harte aanraden om een camper bij Noorderzon Campers te huren. Mocht je niet in de buurt wonen, is je auto daar parkeren ook geen probleem. De campers zijn verzorgt en vrij nieuw, de service is uitstekend.

Beoordeling: 8