Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Ontdekkingstocht in/naar Noorwegen

Het reizen in de camper was een nieuwe ervaring voor ons en de kinderen, maar eentje die zeer is aan te raden. Je neemt je eigen huisje mee met alle gemakken van dien. Je kunt vlot reizen en hebt daarnaast, door het niet steeds hoeven in- en uitpakken, voldoende tijd om te genieten van de omgeving.

Vooral als je naar een land gaat waar op veel plekken veel te zien is, is het zeker een aanrader. Geniet echter ook van de reis naar en vanaf je bestemming, want dit gaat wel van je effectieve tijd op je bestemming af.

Wij zijn naar Noorwegen geweest en hebben een rondje gemaakt in het zuiden van Noorwegen. Eerst via Denemarken met de boot over naar Kristiansand, vervolgens richting Preikestolen, Bergen, Odda, Voss, Hardangervidda, Kongsberg en weer terug via Larvik.

De camper was van alle gemakken voorzien, zelfs met ruime koelkast en -box, douche en goede bedden. Het hefbed en draaistoelen vooraan waren ook zeer praktisch. De camper trok ook veel bekijks (vooral van Japanners), door de niet standaard uitstraling en de uitschuifbare garage.

De ontvangst bij een bezoek in Wolvega was goed. Omdat we pas eind mei bedachten een camper te gaan huren was er nog weinig beschikbaar, maar wel deze, die ook nog eens dichtbij beschikbaar was.

De service en uitleg van de eigenaar was uitstekend. Helaas was er door ons wat schade ontstaan, maar dit is ook, ondanks de kosten, redelijk en correct opgelost.

Wij willen Noorderzon Campers graag aanraden. Verschillende vragen werden correct beantwoord. Een camper huren zal niet jaarlijks gebeuren, want al met al is de vakantie wel een stuk prijziger dan een ‘standaard vakantie’. Maar het is wel een ervaring die uniek is.