Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Naar de Noordpoolcirkel en verder

We zijn eerder met een camper op pad geweest maar dit keer is het nog beter bevallen. Enerzijds door ervaring en juiste camperkeuze, maar anderzijds ook door te reizen in skandinavië

Wij zijn vanuit Breda, door Duitsland, Denemarken en Zweden naar de Lofoten in Noorwegen gereisd (69o NBr). Daarbij hebben we 6000 km afgelegd, de poolcirkel overgestoken en Lapland doorkruist. Een echt avontuur in een adembenemende omgeving.

Deze camper was voor ons gezelschap; vader met 2 tienerdochters ideaal. Met name het stapelbed achterin is een uitkomst. Verder is hij compact en toch ruim en zeer compleet en praktisch. Het onderweg zijn hiermee was echt een feestje.

Grote keus aan verschillende modellen en prima prijs / kwaliteit in dit voorseizoen. Ik heb andere modellen overwogen maar een camper met meerdere vaste slaapplaatsen, kookmogelijkheid en een natte groep lek mij het best en is ook de beste keus gebleken.

De service van Noorderzon en de uitleg door de eigenaar waren zeker goed en duidelijk. Vragen worden vlot en goed beantwoord.

Ik kan het reizen met een camper iedereen aan raden en zou zelf zo weer weg willen.