Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Met veel gemak lekker rondtrekken

Het was een enorm comfort, alles bij de hand en snel geïnstalleerd, als je ergens een plek hebt uitgekozen om te verblijven.
Een grote wagen, die rust geeft tijdens het rijden, maar waar je ver en overal mee kunt komen, tot op speciale plekken in de centra van de grote steden.

Omdat het in het begin 30 graden was in Nederland bleven we eerst een paar dagen in Drente/Overijssel, heel mooi. Daarna door Duitsland getrokken, langs Fulda, München, Füssen. Ook Vorarlberg in Tirol bezocht. Weer was mooi en bergen waren geen probleem. Tenslotte weer teruggegaan via Speyer en Koblenz (waar Moezel en Rijn samenkomen).

Een heerlijk vervoers- en verblijfsmiddel, van alle gemakken voorzien (zelfs de douche was perfect). Het 2 persoonsbed was lang (2 meter) genoeg en ook de breedte was ok. En heel veel bergruimte. Afwassen deden we soms op een camping, maar kon ook goed in de camper

We waren laat met onze boeking. Dus goed rondgekeken en de info van Noorderzon was heel helder. En de prijs was goed, wat nog versterkt werd door de kwaliteit van de camper. Het was wel wat uit de buurt, maar we hebben daardoor sinds lange tijd ook weer Drente bezocht.

De service was uitstekend. Een vriendelijk onthaal en een duidelijke uitleg. Natuurlijk ontdek je alles pas als je het zelf doet, maar dat kon zonder nadere bestudering van handleidingen etc. Ook bij terugkomst was de controle grondig (aan de hand van een checklist). Daarmee was ook direct duidelijk dat alles goed was teruggebracht. De borg ontvingen we binnen 2 dagen terug.

Het is een helder/duidelijk verhaal, dat je afspreekt met Noorderzon. Ook hun locatie straalt eenvoud en helderheid uit. Je betaalt niet voor poespas, maar voor wat je krijgt.

Beoordeling: 9