Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Met een vervangende camper naar Scandinavië

Wij zijn al vaker met een camper op weg geweest, dus het was voor ons niet nieuw, wel een bevestiging, dat we het nog steeds leuk vinden.

In totaal zijn we vijf weken weg geweest naar Noorwegen, Finland, Zweden en Denemarken

We hebben deze camper mee gekregen, omdat er met onze gereserveerde camper iets mis was. Wij wilden uitproberen hoe het zou gaan in een kleinere camper, maar deze was niet klein. De bestuurderscabine is prima in orde, alleen zaten de stoelen voor ons beiden te hol. Qua oppervlak is de keuken erg klein, wel voldoende bergruimte. Het bed ligt lekker, maar voor de rest is het vreselijk onhandig. Je kunt er niet omheen, niet langs en erop klimmen is een klauterpartij. De deur van het toilet moet open blijven, anders kom je niet langs het bed zonder de deur te beschadigen. Er is voldoende kastruimte, niet altijd even handig. En probeer maar eens om de vloer onder de tafel schoon te maken! Maar…… hij reed als een zonnetje!

We hebben gekozen voor Noorderzon vanwege de locatie en de grote keuze in het aanbod campers. De service en uitleg waren voldoende, maar wij wisten al het een en ander van een camper.

We kunnen Noorderzon zeker aanraden bij anderen en gaan zeker weer een keer een camper huren.

Beoordeling: 8