Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Met een prachtige camper in de zomer naar Frankrijk

Wij als gezin met 2 volwassenen en 2 meiden van 16 en 12 jaar oud hebben het reizen voor de 1e keer met een camper als helemaal geweldig en gezellig ervaren. Je bent ongelooflijk mobiel. Is het ergens niet zoals verwacht, dan trek je weer verder, ideaal! Ook het “achterin” zitten is als leuk ervaren vanwege het ruime uitzicht door de zijramen. Hierdoor had je een heel ander gevoel dan je gewoonlijk hebt als je achterin een auto zit.

Het is een prachtige camper (Sunlight T67 automaat). De camper is ruim qua zitten en slapen maar de keuken had wat ruimer mogen zijn. Kastruimte voor alle spullen is ruim voldoende. Ook de garage biedt een zee aan ruimte. Volgende keer zouden we echter wel kiezen voor een camper met het 2e (vaste) slaapgedeelte bovenop de bestuurderscabine (alkoof).

We hebben gekozen voor Noorderzon Campers vanwege de beschikbaarheid van de campers.
Service, uitleg en ontvangst allemaal dik in orde. Ook toen bleek dat de camper niet op tijd terug zou zijn van de vorige camperhuurder zijn wij hier heel goed van op de hoogte gehouden en is er achteraf voor een prima oplossing gezorgd.

Noorderzon Campers kunnen we zeker aanbevelen bij vrienden en familie!

Beoordeling: 8