Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Met een integraal camper naar Frankrijk en Spanje

Heerlijk relaxed zoals verwacht eigenlijk. niets gepland en daarbij maar heel zelden teleur gesteld. We hebben wel alleen campings aangedaan en geen camper plaatsen.

Weg langs de kust van Frankrijk, Normandie, Bretagne, en dan via de Vendee, Gironde naar Pyrenee Atlantique naar San Sebastian in Noord west Spanje. Van daaruit via Midden Frankrijk over Parijs weer terug (Haute Garone, Lot en de Indre)

De camper was super. Het nieuwe was / is eraf maar dat voelt eigenlijk fijner en je rijd er toch wat geruster mee. Als chauffeur kun je lekker meegenieten. Camper rijden is zoiezo rustgevend en je hebt bij instappen al gelijk het camper gevoel.

Wij vonden de bedden erg goed slapen en de raampjes ter hoogte van het bed zorgt ervoor dat een airco zeker niet gemist wordt. Alles was goed geregeld en de interesse van de verhuurder voor, tijdens en na wordt ook erg gewaardeerd.

We hebben gekozen voor Noorderzon campers vanwege het type camper, we wilde eens wat anders dan een Alkoof maar ook zeker de prijs was een belangrijke factor.

Mail verkeer met Noorderzon was prima en duidelijk. Overdracht weg en terug is erg soepel verlopen. We zouden zeker weer een camper gaan huren en hebben Noorderzon campers al bij diverse mensen aangeraden.

Beoordeling: 8