Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Met de camper op vakantie naar Frankrijk

Het reizen met een camper is heel comfortabel, alles bij de hand, niks hoeft, alles kan, zo vrij in tijd en planning, zeer ontspannend plus autorijden is een hobby, we zijn beide beroepschauffeurs, dat maakt het zeer compleet.

We zijn richting het noorden van Frankrijk gestart komende van Wolvega, Roosendaal Camper laden richting de kust en hebben de volgende streken doorkruist: Normandië, Bretagne, Pays de la Loire, Center val de Loire, Limousin, Auvergne, Languedoc-Roussilon,Côte dÁzur, Rhône-Alpes, Bourgogne richting Luxemburg en zo weer terug naar Roosendaal. Een prachtige reis waarin we 17 campings hebben aangedaan.

De camper was nog maar een goed jaar oud, weinig km’s en was voor ons twee groot genoeg. Wel de volgende keer de ingang niet direct achter de cabine maar een eindje verder, zodat de zit groep wat comfortabeler is. Maar hij reed goed en het camper gedeelte was fantastische hoor! Makkelijk met zo’n grote koelkast.
Ook de bedden (lengteslaper) sliepen heel goed!

We hebben gekozen voor Noorderzon Campers vanwege de prijs/kwaliteit verhouding, men wordt er keurig behandelt, alles is duidelijk zoals op de site wordt weer gegeven ook het vriendelijke ontvangst in Wolvega zelf. Wij wonen zelf in Roosendaal, maar die 211 km te overbruggen (maal 4) vinden wij geen probleem.

Je wordt ontvangen met en bakje koffie, duidelijke uitleg, schone camper, en deze mensen van Noorderzon zijn zeer professioneel op het gebied van campers. Mooi en eerlijk bedrijf.

Wij kijken nu al uit om volgend jaar er weer een te huren bij Noorderzon. wij moeten eerst ons zomerverlof 2018 definitief hebben van onze werkgevers, zodra dat bekent is dan nemen we we weer snel contact met Haye en Geert.

Beoordeling: 9.75