Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Met de camper op de mooiste plekjes in Noorwegen geweest

Voor ons was vakantie vieren met een camper vooral makkelijk. Je reist comfortabel met alles bij de hand. Elektrisch, water, een grote koel/vries combinatie, w.c./douche, een goed bed, alles hadden we aan boord. Waren we op een mooie plek aangekomen dan gingen we een camping zoeken. Het enige dat we dan hoefden te doen was de camper aan te sluiten op het elektrisch en ons verblijf kon beginnen. Ook was het handig om fietsen mee te nemen om de omgeving ruimer te verkennen of om boodschappen te doen.

We hebben een rondreis gemaakt door Noorwegen. Aangekomen in Kristiansand (vanaf Hirtshals) gingen we in de richting van Stavanger. Via de westkust en heel veel fjorden en mooie fantastische plekken, gingen we naar Trondheim. Uiteindelijk zijn we terug gereisd via Oslo en met de boot vanaf Larvik weer aangekomen in Denemarken (Hirtshals).
De reis duurde drie weken. In totaal zijn we op 10 verschillende campings geweest.

De camper voldeed uitstekend. Groot genoeg voor 4 personen.
Er zat een krachtige motor in die ons met gemak door het bergachtige gebied bracht. We waren van alle gemakken voorzien.

Afstand naar het verhuur bedrijf is maar tien kilometer. Ook scheelt het dat ze zo goed als nieuw materiaal hebben met weinig kilometers.

We zijn goed wegwijs gemaakt door de mensen van Noorderzon.
Ook de instructie film op YouTube geeft goede uitleg over hoe je met een camper op reis gaat en hoe alles werkt.

Wij zouden zeker opnieuw een camper willen huren in de toekomst.
We raden zeker het bedrijf Noorderzon aan bij familie en vrienden.

Beoordeling: 8,5