Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Langs de oostgrens van Nederland

We zijn vanaf de verhuurlocatie in  Wolvega naar Oost Groningen gereden en langs de oostgrens elke dag een stukje afgezakt en overal rondgefietst op weg naar het meest zuidelijke punt van Nederland.

Hoe heeft u het reizen in een camper ervaren?
Na zeven camperreizen buiten Europa nu eens door Nederland met een camper. We vonden het ‘spannend’ of we Nederland niet te druk en te beperkt in vrij kamperen vonden. Behalve dat er inderdaad niet echt wild kamperen mogelijk is hebben we prachtige natuurcampings en camperplaatsen gevonden met mooi uitzicht over de velden. De app Campy is wel erg handig daarbij.

Wat vond u van de camper die u gehuurd hebt?
Prima automaat in zeer goede (motorische) staat. Er waren een paar dingetjes kapot die niet gemeld waren en/of gezien bij eigen eindcontrole.
We misten wat haken in de camper en de stopcontacten zijn op een onlogische plek. Goed om te weten als we ooit zelf een camper kopen. Ook onhandig voor iemand met een stijf linkerbeen is de verhoging links van het rempedaal. Hierdoor moet de stoel heel eind naar achteren en iets meer last van het been. Op een camping iemand gesproken die een zelfde model had en dus dit deels had kunnen verwijderen.

Wat is de reden dat u een camper bij Noorderzon Campers gehuurd hebt?
Prijs. Goede communicatie en informatie vooraf. Ook netjes dat je de borg deels kunt afkopen.

Wat vond u van de service en/of uitleg van Noorderzon Campers of de campereigenaar?
Goed via Noorderzon Campers
Nog wat meer algemene tips over handige websites en apps.
Wij adviseren Campy (meest gebruikt) and Park4night (meer geschikt als je wilt wild kamperen). PolarSteps is een leuke app om de route geografisch goed vast te leggen met foto’s en uitleg per ‘stap’.

Zou u opnieuw een camper huren bij Noorderzon Campers of vrienden/bekenden Noorderzon Campers aanraden?
Ja, maar helaas zijn alle automaten al bezet in September.

Cijfer: 9